U bent nu hier: Homepage  > ATG (Argon Trainers Groep)

ATG (Argon Trainers Groep)

Laatst bijgewerkt op: 07-06-2017

Argon Trainers Groep

SV Argon heeft er voor gekozen om de kwaliteit van de trainingen voor de niet-selectie teams te verbeteren, hiervoor is de Argon Trainers Groep (ATG) gevormd. Trainers van de ATG komen uit alle geledingen van SV Argon en daarbuiten (jeugdspelers vanaf 14 jaar, senioren, ouders/verzorgers). Op dit moment verzorgt de ATG de eerste trainingen voor de E- en D-pupillen en de C-junioren. De ATG trainers worden tijdens het seizoen begeleid door de Technische Coördinator (TC) van de ATG en kunnen, onder bepaalde voorwaarden, opgeleid worden door deelname aan bestaande externe trainerscursussen.

Voornaamste doelstelling van de ATG is het aanbieden van gerichte oefenstof voor elke specifieke leeftijdsgroep om daarmee de kwaliteit van de spelers te verbeteren. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan plezier in voetbal tijdens de trainingen.

Heeft u altijd al eens willen uitproberen of u trainersvaardigheden heeft of wilt u wellicht zelfs eens een keer een training uitproberen onder begeleiding, dan bent u van harte welkom.
SV Argon  is altijd op zoek naar talent....... en niet alleen spelers!
Neem gerust contact op en we maken snel een afspraak voor een oriënterend gesprek met één van de contactpersonen.

Argon Trainers Groep


Voor de diverse trainers vindt u hieronder de links naar de desbetreffende leeftijdsgroepen:

O-19      O-17      O-15      O-13      O-11      O-9     


Ook via de website van de KNVB kan tegenwoordig oefenstof gevonden worden voor het verzorgen van pupillentrainingen, klik daarvoor op de banner.


250_Trainingsplanner.jpg

Naam Functie Mobiel E-mailadres
Verkaik+Holding+B.V.Jumbo+VeenbrinkPiton+ConsultancyJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Vermeij+Beheer+B.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsLabre+Advocatenvan+der+HelmVan+ZuylenReurings+Onroerend+GoedVenen+Into+BusinessHandling+Company+Mijdrecht

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\