U bent nu hier: Homepage  > Sponsorenmidden  > Jongeren Actie...

Jongeren Actief

Stichting Jongeren Actief

Bent u niet in staat de contributie van uw kind op te brengen? Stichting Jongeren Actief betaalt zo nodig het lidmaatschap.De Stichting Jongeren Actief maakt het mogelijk dat alle kinderen in de Ronde Venen lid kunnen zijn van een sport- of spelclub, ook als daar thuis geen geld voor is. De stichting betaalt in voorkomende gevallen het lidmaatschap van een club en het daarbij behorende tenue.

Dit geldt voor kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 18 jaar. Meer informatie vindt u op de website van de stichting.