U bent nu hier: Homepage  > Stersponsoren  > Supportersvere...

Supportersvereniging De Lijnkijkers

Ontstaan van De Lijnkijkers

Bij het ontstaan van Argon is ook supportersvereniging "De Lijnkijkers" ontstaan. Na de fusie van Stormvogels, V.V.M. en Midreth is "De Lijnkijkers" opgericht in 1972. Op 16 februari 1983 volgde er een wijziging in de statuten, waarna de vereniging werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40479805.

Doelstelling van de Lijnkijkers

De vereniging heeft ten doel het steunen en ondersteunen van de veld- en zaalsporten van alle teams die zijn aangesloten bij S.V. Argon. Zij tracht dit doel te bereiken door het innen van donaties en het houden van diverse acties. Wij zijn er dus om alle spelers van Argon, jong en oud, aan te moedigen. Alle teams van hoog tot laag kunnen in principe op onze steun rekenen.

Wat is er bereikt

In de loop der jaren heeft de Lijnkijkers vorm gegeven aan die doelstelling in onder andere:
- de bouw van een overdekte tribune. aanschaf van meubilair voor de kantine.
- bijdrage keukeninventaris.
- bijdrage renovatie kleedkamers.
- bijdrage renovatie clubhuis in 2002 door middel van een cheque ter waarde van € 45.000,00.

Wat doen we nog meer

Op verzoek kan er een bijdrage worden geleverd voor een sportdag of een trainingsweek. Sponsoring van een toernooi, buitenlandse reis of afsluitingsdag - en avond van een afdeling. In voorkomende gevallen busvervoer voor spelers van de jeugd. In voorkomende gevallen bij voldoende animo busvervoer voor supporters van de zondagselectie.

Hoe komen de Lijnkijkers aan geld?

Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals bingo, klaverjasavonden, verlotingen en testactie. Er is een groep mannen actief met het ophalen van oud papier. En natuurlijk de leden van De Lijnkijkers, die elk jaar een bijdrage leveren van minimaal € 7,00.

Bingo

Tien keer per jaar wordt er op de eerste vrijdag van de maand een bingo avond georganiseerd. Hoofdprijzen zijn bijvoorbeeld een kleuren t.v., een magnetron of een fiets. Er komen gemiddeld zo'n 150 bezoekers om dit spel met ons te spelen. De zaal gaat open om 19.30 uur en men wordt ontvangen met een gratis kopje koffie van De Lijnkijkers. De ballen voor het eerste spel gaan rollen om 20.00 uur. Kaartjes kosten € 0,50 per stuk.

Klaverjasavonden

Elke maandagavond wordt er een klaverjasavond gehouden. Het kaarten begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur kan men zich laten inschrijven. Daarna is er gelegenheid om te genieten van een gratis kopje koffie. Inschrijfgeld is € 3,00 per avond. Gemiddeld komen er zo'n 40 mensen per avond kaarten. Per tafel wordt er een prijs beschikbaar gesteld. In januari, februari en maart wordt er een klaverjastoernooi gehouden. Hiervoor kunnen zich viertallen inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00 per team.

Informatie over De Lijnkijkers

Informatie over onze activiteiten kunt u lezen in de Argonaut. Maar natuurlijk kunt voor informatie ook terecht bij een van de bestuursleden. Momenteel bestaat het bestuur uit Jos Twaalfhoven (voorzitter), Han Elleswijk (secretaris/penningmeester) Peter Lakerveld en Patricia Rosbergen. Wij zijn regelmatig te vinden in de kantine of op het voetbalveld. Het adres van het secretariaat is: Cornelis Beerninckstraat 43, 3641 DB Mijdrecht. Het lidmaatschap bedraagt minimaal € 7,00 per jaar.

Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Handling+Company+MijdrechtABN+AMRO+Bank+N.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsLabre+AdvocatenVerkaik+Holding+B.V.Ziekenhuis+AmstellandKingsalmarktVan+ZuylenFlynth+adviseurs+en+accountantsReurings+Onroerend+GoedVermeij+Beheer+B.V.