U bent nu hier: Homepage  > Stersponsoren  > Intersport Duo...

Intersport Duo

Laatst bijgewerkt op:

INTERSPORT DUO is dé sportspeciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met 8 vestigingen in de regio is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt!

De INTERSPORT DUO-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek de specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor, hockey en wintersport. De medewerkers van INTERSPORT DUO zijn getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies.

Alle INTERSPORT DUO vestigingen maken gebruik van de Fit For Feet scan methode. Fit for Feet is een uniek totaalprogramma dat in enkele ogenblikken vaststelt welke sportschoen het beste bij jou past. Het eerste individuele en gratis schoenadvies dat werkelijk overal rekening mee houdt. Fit for Feet is daarmee het vertrekpunt voor onbeperkt sportplezier

Bij INTERSPORT DUO wordt de kracht van een grote internationale winkelformule  gecombineerd met de sterke lokale betrokkenheid en wordt bijgedragen aan een gezondere levenswijze. De filosofie hierbij is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen ze jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven.

That is how they bring ‘Sport to the People’.

Bezoek onze website voor meer informatie, akties en aanbiedingen: www.intersportduo.nl

Spelt+BedrijvenVan+ZuylenVan+Vliet+GroepDM4LIFEKingsalmarktRendez+VousReurings+Onroerend+GoedBouwcenter+FilippoJuwelier+van+BeekStichting+Ronde+Venen+FondsJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.L%C3%BCbke+B.V.Ronald+van+EijkHandling+Company+MijdrechtFlynth+adviseurs+en+accountantsAparts+AutomaterialenSlijterij+Vreeland

HOOFDSPONSORS

Rabobank

ACTIEBLOK

Aftrap+met+John+van+Zweden

STERSPONSORS

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

0297 281886
0297 286078