U bent nu hier: Homepage  > Veldvoetbal

Veldvoetbal

Laatst bijgewerkt op: 24-07-2014

De grootste afdeling binnen de sportvereniging Argon betreft het veldvoetbal, dat bij Argon op beide dagen van het weekeinde wordt gespeeld. De meeste aandacht gaat uit naar het voetballen op zaterdag, waarbij het eerste team uitkomt in de 2e klasse, terwijl het tweede team uitkomt in de reserve hoofdklas. Daarnaast is er een aantal teams dat graag in een door hen gewenste samenstelling speelt, zowel prestatiegericht als recreatief. In het seizoen 2013-2014 spelen zeven seniorenelftallen in de zogenoemde A-categorie, de resterende 4 teams in de B-categorie. Op zondag wordt competitie gespeeld door één seniorenteam in de reserve klasse.

De grootste groep voetballers van Argon valt in de categorie jeugd, een zeer groot aantal teams neemt deel aan de competite, waarbij de selectieteams allemaal op Landelijk Divisie niveau spelen. De jeugdopleiding is er op gericht om zo veel mogelijk eigen spelers op een dergelijk niveau af te leveren, dat ze aan kunnen sluiten bij de seniorenselectie op zaterdag. Daarnaast is er natuurlijk een groot aantal teams, dat meer op recreatie gericht is, maar ook voor hen zijn er alle mogelijkheden om hun favoriete sport bij Argon te bedrijven.

Vanwege de grote drukte op zaterdag is besloten de jongste groep spelertjes van de F-pupillen en Mini F-jes op zondagmorgen in de interne competitie te laten spelen, zij beginnen rond de klok van tien uur aan hun favoriete tijdverdrijf.

In het scroll down menu ziet u diverse links naar teams en andere zaken, die onder de vlag van het veldvoetbal vallen, terwijl u hieronder ook de allerlaatste informatie vindt over de leden van deze commissie.

U kunt door te klikken in de benaming boven de kolom verschillende volgordes tonen.

HOOFDSPONSORS

ACTIEBLOK