U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO15-3 h...

Argon JO15-3 herpakt zich tegen Abcoude JO15-3

Op 4 maart had het team een echte off day. Daardoor werd verloren van het toch niet echt indrukwekkende Olympia. Een week later was er de kans om in één keer twee dingen recht te zetten. De vergissing tegen Olympia en natuurlijk ook het onnodige verlies tegen de tegenstander van vandaag, Abcoude.

Het team had de boodschap goed begrepen want de boys kwamen meteen goed uit de startblokken. Het eerste doelpunt viel zelfs zo vroeg dat sommige supporters (waaronder de fotograaf en de verslaggever) nog niet present waren. Abcoude toonde zich ook nu weer een redelijk taaie tegenstander die het niet meteen wilde opgeven.Maar vandaag was Argon niet in de stemming om ook maar iets weg te geven. Er werd in alle linies weer lekken stevig gespeeld. Daardoor had Argon de hele wedstrijd de touwtjes stevig in handen. Abcoude slaagde er dit keer dan ook niet in de verdediging te verrassen. De eindstand werd een comfortabele 4-0 door een paar goede doelpunten uit goed uitgespeelde kansen. Imad tekende daarbij een wel heel fraaie treffer aan met een mooi schot uit de tweede lijn.

De volgende wedstrijd is uit tegen Victoria, weer een tegenstander die normaal gesproken met enig gemak kan worden opgerold. Maar de ervaring leert dat het deze tweede seizoenshelft tegen geen enkele tegenstander vanzelf gaat….
Verkaik+Holding+B.V.Handling+Company+MijdrechtABN+AMRO+Bank+N.V.Jumbo+VeenbrinkFlynth+adviseurs+en+accountantsJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Labre+Advocatenvan+der+HelmReurings+Onroerend+GoedStichting+Ronde+Venen+FondsPiton+ConsultancyVan+ZuylenZiekenhuis+AmstellandVermeij+Beheer+B.V.

ACTIEBLOK

BSO