U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO15-3 n...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon JO15-3 neemt in tweede helft afstand in Ronde Veense derby

Foto van
Dit keer een kort en vooral laat verslag. De foto's zijn natuurlijk onveranderd goed... De derby tegen Hertha kwam een week na de slijtageslag tegen Waterwijk. 

Die wedstrijd zat veel spelers nog duidelijk in de benen want de eerste helft verliep stroef. Hoewel Hertha niet veel tegenstand kon bieden slaagde Argon er pas in de 28e minuut in om te scoren toen Joey weer eens doorbrak. een aantal pogingen waren gestrand maar deze keer prikte hij de bal netjes in het net.
Daarna was het weer een hele tijd stil met een Argon dat duidelijk de overhand had maar niet wist te scoren en een Hertha dat onmachtig bleek een vuist te maken.

Het duurde daardoor tot de 55e minuut voordat er een klein vlammetje in de pan sloeg na een mooie goal van Floris die profiteerde van de verwarring in de Hertha defensie na een assist van Frans. Direct daarna scoorde Hertha tegen na een diepe pass van hun prima keeper, 2-1 en het sein voor Argon om er toch nog maar eens een schepje op te gooien. Dat had onmiddellijk resultaat want vanaf dat moment had Hertha geen verweer. Met doelpunten in de 56e (Joey), 58e (Imad) en 62e minuut (weer Joey) werd er toch nog een mooie overwinning geboekt.

Nu een paar weekjes rust en dan wacht de thuiswedstrijd tegen Waterwijk. De bedoeling is om hen dan te pakken....
Stichting+Ronde+Venen+FondsVan+ZuylenJumbo+VeenbrinkVenen+Into+BusinessJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.van+der+HelmVerkaik+Holding+B.V.Piton+ConsultancyVermeij+Beheer+B.V.Handling+Company+MijdrechtReurings+Onroerend+GoedLabre+Advocaten

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\