U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO11-3 v...

Argon JO11-3 vs AMVJ JO11-2 : 5-1

Argon JO11-3 KAMPIOEN!! Na het behalen van het winterkampioenschap 2016, heeft het Argon JO11-3 team zich na promotie weer van zich laten spreken. "Ongeslagen kampioen"!

Basis: Jelle, Mike, Nigel, Andy, Fynn, Jayden, Jayno, Ricardo, Mats en Sven
Leiders: Leon en Michiel
Trainer: Susila

Vandaag kwam AMVJ JO11-2 bij ons op bezoek. AMVJ dat een sterke eenheid kent, met vooral een goede mentaliteit, zouden ons nog van een ongeslagen reeks kunnen afhouden. Dat wij vooral ons eigen spel zouden spelen was van groot belang, waarbij de omschakeling ons sterkste wapen is.

Vanaf de aftrap lieten wij zien dat er voor AMVJ niets te halen viel. Vele aanvallen en mooie doelkansen tot gevolg. Het was de AMVJ goalie die zijn doel schoon wist te houden tot de 10e minuut. Onze kleine Grote man Nigel bracht ons de 1-0 waarbij ons uitzinnig positief publiek de nodige decibellen over ons prachtige park lieten horen. Met sterk en verzorgd voetbal van achteruit, waarbij Mike met goed overzicht de flanken bediende en centraal achterin de opbouw verzorgde, konden wij de wedstrijd controleren. Dat AMVJ kon voetballen was ook duidelijk. Een prachtige aanval werd feilloos ingeschoten en bracht ons de ruststand, 1-1.

In de 2e helft liet een sterk Argon collectief de één na de andere vloeiende aanval op het veld zien. Machtig mooi was het hoe Sven de 2-1 binnen knalde. Direct gevolgd door een lawine van Argon aanvallen. De druk werd AMVJ te groot. Vanuit een mooie combinatie, Jayno - Mats - Andy, werd Ricardo aangespeeld, die op zijn beurt het net liet bollen, 3-1. Ook de 4-1 was er één om in te lijsten. Jelle (topwedstrijd) speelde Mike aan die prachtig op zijn beurt Fynn aanspeelde, gevolgd door een onnavolgbare actie van Nigel. Zijn inzet was de beloning voor zijn sterke optreden. Met nog 5 minuten te spelen gaven de boys nog 1 keer alles. Schitterend om te zien hoe dit nog jonge team gegroeid is. Het positiespel, de omschakeling, de wil en inzet , het met elkaar te willen doen, is groots. Het was Jayden die Nigel aanspeelde en vervolgens Sven de bal in zijn loop meegaf. Hij bedacht zich geen moment en passeerde subtiel de uitstekende goalie, 5-1. Dit was dan ook tevens de eindstand.

Ons 2e kampioenschap is een feit. De champagneflessen knalden open en de vreugde is dan ook zeer terecht.

Michiel
Verkaik+Holding+B.V.Vermeij+Beheer+B.V.KingsalmarktZiekenhuis+AmstellandLabre+AdvocatenReurings+Onroerend+GoedFlynth+adviseurs+en+accountantsStichting+Ronde+Venen+FondsVan+ZuylenHandling+Company+MijdrechtJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.ABN+AMRO+Bank+N.V.