U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Het houdt niet...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Het houdt niet op: weer 14 goals

Foto van
Na alle winterse kou en neerslag van de afgelopen dagen werden we vanmorgen verrast met ideale voetbalomstandigheden: windstil en geen wolkje aan de lucht. Jammer genoeg ontbrak alleen de scheidsrechter. 

Door de vakantie waren er wat invallers vanuit de D5. Dat mocht de pret niet drukken. Tegenstander was Abcoude en daar hadden we al twee keer van gewonnen. Vanaf de aftrap trokken de jongens dan ook ten aanval. Daarbij was het idee vooraf zo goed mogelijk druk naar voren te zetten in balbezit. Voor keeper Danny stonden bij de aftrap Wesley, Daan en Ricardo. Abdoel probeerde als vrije verdediger zo goed mogelijk voor zijn verdediging te spelen. Het middenveld werd bezet door Pablo, Casper en Milan; terwijl Sem, Nick en Yannick de aanval vorm gaven. Voeg daar de wissels Amine, Nick, Tycho en Romeo aan toe en je hebt toch een heel mooi ploegje.

Waar we in Abcoude razendsnel voor kwamen was het nu zoeken naar de openingen. Abcoude stond de eerste minuten goed en weerde zich kranig. Het was in het veld mooi zichtbaar dat er gevaar kwam zo gauw er overgespeeld werd. Pablo wist als eerste de ban te breken na mooi terugleggen van Milan. Yannick verdubbelde binnen een paar tellen de voorsprong en weer een paar minuten laten wist Sem een dieptepass van Abdoel op waarde te schatten. Zo liep de stand toch weer snel op. Zeker toen Romeo en Pablo een vierde en vijfde treffer lieten noteren. De laatste legde kort voor rust ook mooi af waardoor Wesley het doel kon treffen. Tussendoor scoorde Abcoude uit een spaarzame aanval tegen. Zo was het 6-1 bij rust. Daarbij was het spel heel aardig. Toch had de stand best hoger kunnen uitvallen. Met wat meer oog voor de vrije man en het veel beter benutten van de zijkanten.

Na rust kreeg Sem het op zijn heupen. Binnen twee minuten was hij tweemaal trefzeker. Even leek een complete walk over in de maak, maar Abcoude richtte zich ineens op. De 8-2 was mooi uitgespeeld en daarna was er ineens geloof in meer toen de 8-3 (na een door de scheidsrechter onterecht toegekende vrije trap) en de 8-4 (terechte penalty) achter elkaar vielen. Abcoude geloofde weer in een stuntje, terwijl Argon veel te weinig rust en overspel liet zien. 
Kantelpunt was toen keeper Danny en verdediger Pablo met hulp van de paal en heel veel inzet de vijfde goal van Abcoude voorkwamen. Hoog tijd om verdedigend orde op zaken te stellen waarbij Daan als vanouds de rust bewaarde, Abdoel weer gewoon het slot op de deur was, Romeo en Ricardo de zijkanten bemanden en Milan en Casper op het middenveld gaten dichtliepen waar dat nodig was. Vanuit die organisatie lukt het steeds maar weer op snelheid langs de verdediging van Abcoude te komen. Dat gebeurde hetzij met de mooie rushes van Nick langs de lijn, de dieptepasses van Amine of Yannick in de spits als aanspeelpunt. Zo werd tegen het eind Abcoude toch nog stuk gespeeld en liep de stand op tot 14-4 na doelpunten van Nick (2), Tycho, Wesley en Sem (2).
Vermeij+Beheer+B.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsZiekenhuis+AmstellandVerkaik+Holding+B.V.Van+ZuylenLabre+AdvocatenPiton+ConsultancyABN+AMRO+Bank+N.V.Flynth+adviseurs+en+accountantsReurings+Onroerend+Goedvan+der+HelmJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Handling+Company+MijdrechtJumbo+Veenbrink

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

ABC EXCLUSIEF

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\