U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO10-2 v...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon JO10-2 vs De Meern JO10-7 : 12-0

Foto van
Kampioenen!!! Zaterdag 6 mei om 9.00 uur: Argon JO10-2 – De Meern JO10-7. Dè wedstrijd waarin Argon kampioen kon worden als ze zouden winnen. Er stond dus veel op het spel. Helaas misten ze Quinten, omdat hij nog met vakantie was. 

Maar het leek wel de eerste 15 minuten van de wedstrijd of iedereen nog een beetje in de vakantiestemming was: er werd rustig aan gedaan en de jongens zaten er nog niet echt bovenop zoals ze eerdere wedstrijden zo goed deden. Er kwamen wel wat kansjes, maar helaas ging de bal er nog niet in.
Dit veranderde toen Per in een klutsbal met de keeper, de bal in het doel schoot: 1-0! Een paar minuten daarna maakte Aallieldin een mooie schijnbeweging, speelde hem over naar Per, maar die schoot het tegen de paal. Ai! Maar dit werd snel goedgemaakt, toen Luc vanaf het middenveld mooi naar Per overspeelde en Per de 2-0 maakte. Het spel begon beter te worden en dat zag je ook aan de harde trap van Tijn op het doel vanaf rechts, die nog maar net door de keeper tegengehouden werd. 2-0 bij rust: niet slecht, maar toch wel spannend. Erik moest even een peptalk houden en blijkbaar hielp dit...

Een mooie aanval van Luc, naar Per en toen naar Milan zorgde dat Milan hem keurig intikte. Uit de corner van Argon werd de bal daarna het doel in gewerkt door iemand van De Meern. Hmm, eigen doelpunt... maar hee, die tellen we ook mee! Thijmen en Aallieldin liepen samen langs de buitenkant en door goed samenspel en op tijd passen van Thijmen, kon Aallieldin scoren: 5-0! De 6-0 daarna was een beetje een raar doelpunt: de keeper van De Meern grabbelde hem over de lijn en daardoor telde de scheidsrechter de 6de goal voor Argon.Tijn was hard aan het werk aan de zijkant en dit werd dan ook beloond door een mooi doelpunt, onhoudbaar voor de keeper in de linkerhoek geschoten: 7-0. Er moet nu niet gedacht worden, dat Marijn niets te doen had. Met een paar hele mooie reddingen, door op tijd uitlopen vanuit zijn doel, werd nog steeds de 0 gehouden. Per maakte daarna de 8-0 en dus een mooie hattrick!

Omdat de stand nu toch veilig leek, werd o.a. door Luc vanuit het middenveld en verdediging geroepen: “Erik! Mogen wij ook nu mee naar voren??” Luc voegde meteen daad bij het woord en scoorde niet alleen de 9-0, maar ook de 10-0! Er was wel enige twijfel over wie de 11-0 nu scoorde. Zowel Luc als Marijn leken de bal het laatste te raken voordat deze het doel in rolde. Zelf gaven de jongens de eer aan Marijn, want hee, dan heeft de keeper ook gescoord ;-). In de laatste minuut was Joey als laatste man ook mee naar voren (en namen Luc en Tijn zijn plek heel goed over!) en maakte hij zelfs nog na een mooie actie een doelpunt door hem rechtsonder in de verre hoek te schieten: 12-0!
Direct daarna werd er afgefloten door de scheidsrechter en was het duidelijk: Argon JO10-2 is de voorjaarskampioen! Wat een topprestatie van een mooi team en hun enthousiaste coaches Erik en Roy! 

Gefeliciteerd mannen!!!
van+der+HelmHandling+Company+MijdrechtReurings+Onroerend+GoedZiekenhuis+AmstellandVan+ZuylenABN+AMRO+Bank+N.V.Piton+ConsultancyVermeij+Beheer+B.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsVerkaik+Holding+B.V.Flynth+adviseurs+en+accountantsJumbo+VeenbrinkLabre+AdvocatenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

ACTIEBLOK

BSO

ABC EXCLUSIEF

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\