U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > JO13-4 sluit s...

JO13-4 sluit seizoen prima af

Woensdagavond 10 mei was de laatste competitiewedstrijd. Uit in Badhoevedorp tegen SC Badhoevedorp dat afgelopen zaterdag al kampioen geworden was. Een prestige topper dus.

We wisten al dat Badhoevedorp fysiek sterk was en over voetballend vermogen beschikte, dus was het alle hens aan dek voor Argon. Geïnspireerd door het heerlijke zonnige voorjaarsweer stonden onze jongens heel scherp aan de aftrap. Badhoevedorp was dan wel kampioen, ze wilden best laten zien dat zij niet bang waren en ook heel aardig tegen een bal kunnen trappen. Zo begon een spannende eerste helft waarin beide teams in evenwicht waren. De Argonauten speelden met het hart en dat was prachtig om te zien. De organisatie was prima. Abdoel en Daan organiseerden in het centrum de verdediging. Amine, Ricardo en Romeo werkten als backs geconcentreerd en hard. Zo kreeg Badhoevedorp weinig kansen en als ze er door kwamen was keeper Danny prima op dreef. Pablo, Tycho en Sem knokten en sleurden voorin. De verdedigers waar ze tegenover stonden waren fysiek sterk, maar soms waren er gaatjes en hier en daar ontstonden mogelijkheden. Halverwege de eerste helft kwam Wesley het veld in en zo ongeveer de eerste de beste bal die hij kreeg schoot hij via de lat hard binnen. Zo stond er voor iedereen volkomen onverwacht, maar niet onverdiend, 0-1 op het scorebord. Badhoevedorp zette aan en aan, maar kwam er pas 1 minuut voor rust echt goed doorheen. Zo gingen we met 1-1 rusten.

Na rust waren onze jongens  even de scherpte kwijt. Ineens had Badhoevedorp de geest en liepen zij uit tot 4-1. Argon rechtte de schouders en onder aanvoering van de onvermoeibare aanvoerder Arnout begon het op het middenveld weer te lopen. Milan en Casper verrichten net als in de eerste helft veel werk en zo kwamen we weer in de wedstrijd. Toen Ismail vervolgens een counter heel strak afrondde was het ineens 4-2. Argon zette zelfs nog een keer aan om te kijken of er meer in zat. Dat leverde een paar kansen maar jammer genoeg geen goal op. Die viel wel zo ongeveer in het eindsignaal aan de andere kant. Zo werd het 5-2.
Geen punten helaas, maar wat een goede wedstrijd en wat een mooie teamprestatie. Waar Badhoevedorp alle andere tegenstanders geheel weggespeeld had, waren onze jongens keurig overeind gebleven. Prima gespeeld!
Van+ZuylenStichting+Ronde+Venen+FondsVermeij+Beheer+B.V.Jumbo+VeenbrinkPiton+ConsultancyLabre+AdvocatenReurings+Onroerend+GoedFlynth+adviseurs+en+accountantsvan+der+HelmZiekenhuis+AmstellandABN+AMRO+Bank+N.V.Handling+Company+MijdrechtJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Verkaik+Holding+B.V.