U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > JO13-4 sluit a...

JO13-4 sluit af met fairplay prijs!

Zaterdag 20 mei stond de laatste officiële wedstrijd voor JO13-4 van dit seizoen op het programma: het toernooi bij VV Loosduinen in Den Haag. Dit is een goed georganiseerd kleinschalig toernooi met weer eens wat andere tegenstanders zoals Loosduinen, Laakkwartier of Bergschenhoek. Voeg daarbij prima voorjaarsweer en de ingrediënten voor een leuke en gezellige voetbalmiddag zijn aanwezig.

Onze jongens begonnen wat voorzichtig aan het toernooi. Een vroege tegengoal in de eerste wedstrijd leidde tot een verwoede jacht op de gelijkmaker die kort voor tijd viel. Een mooie beloning voor hard werken.
Bij wedstrijden van pak 'm beet 12 minuten is het belangrijk meteen uit de startblokken te schieten. Dat hadden de tegenstanders in wedstrijd 2 en 3 net iets beter begrepen dan de Argonauten van jo13-4. Ondanks verwoede pogingen terug te komen in de wedstrijd lukte dat nu niet.

Gelukkig waren er nog 2 wedstrijden te spelen. Wel waren dit de wedstrijden tegen de nummers 1 en 2 uit het toernooi. Wat al vaker het geval was dit seizoen gebeurde nu weer; tegen de sterkere tegenstanders is het makkelijker het beste uit jezelf naar boven te halen. En dus was er nu wel direct focus en werd er weer fijn overgespeeld en gezocht naar de opening richting het vijandelijke doel. Dit resulteerde in twee prima gelijke spelen. De frietjes na afloop waren dus dik verdiend en smaakten de heren goed!

Na 5 wedstrijden vonden de jongens zich terug op plek 5 in de eind rangschikking. Bij de prijsuitreiking bleek echter dat de grootste bokaal de fair play prijs was. En die ging zonder enige twijfel naar Argon. En terecht want onze mannen hadden zich het hele toernooi heel sportief opgesteld richting scheidsrechter, tegenstanders en medespelers.

Een mooie prijs als afsluiting van het seizoen!
Piton+ConsultancyJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Jumbo+VeenbrinkLabre+AdvocatenFlynth+adviseurs+en+accountantsHandling+Company+MijdrechtReurings+Onroerend+GoedStichting+Ronde+Venen+FondsVerkaik+Holding+B.V.Ziekenhuis+Amstellandvan+der+HelmVermeij+Beheer+B.V.Van+ZuylenABN+AMRO+Bank+N.V.