U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Geen treffers ...

Geen treffers in eerste oefenpartij

Foto van Foto van
Een bepaald nog niet complete selectie nam het in de eerste testwedstrijd op tegen het naar de 3e divisie gepromoveerde De Meern. In een geheel vernieuwde samenstelling, die een zeer lage gemiddelde leeftijd kende, bleek men toch in staat om al tot zeer behoorlijk voetbal te komen en zeker in de eerste helft over het geheel het betere voetbal te tonen. De in redelijk getal opgekomen nieuwsgierigen langs de lijn vermaakten zich zeker en werden aangenaam verrast door een aantal voetballende acties van het elftal, dat wel tot enkele gevaarlijke aanvallen wist te komen maar in de eindfase het overzicht nog ontbeerde.

In de tweede helft van de ontmoeting van 2 x 35 minuten werd De Meern, dat meer dan een half elftal wisselde in de rust, langzaam aan wat sterker, niet vreemd omdat aan de zijde van Argon slechts 2 wissels waren doorgevoerd. Er ontstonden wat gevaarlijke momenten voor het doel van Romero Antonioli, maar ook de gasten bleken het vizier nog niet juist te hebben afgesteld, zodat uiteindelijk het laatste fluitje klonk bij een brilstand.

In de komende week komen er weer wat meer spelers beschikbaar, zodat de volgende oefenwedstrijd bij Hercules (eveneens uitkomend in de 3e divisie) ook meer spelers ingezet zullen kunnen worden.