U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Verlies in Utr...

Verlies in Utrecht

De tweede oefenwedstrijd bracht als tegenstander wederom een ploeg uit de 3e Divisie, ditmaal het Utrechtse Hercules. Deze ploeg bleek wat meer inhoud te hebben en ook voetballend meer in de mars te hebben, toch slaagde Argon er in de opstelling van de eerste helft in om nog behoorlijk mee te doen.

Mede omdat de leidsman een tweetal situaties met gevaar voor het doel van Romero Antonioli affloot vanwege duwen en gevaarlijk inkomen waren de beste kansen zelfs voor Argon, maar Mark van der Weijden zag zijn inzet voor het doel langs gaan en bij de open kans voor Patrick Lokken, die alleen op de Utrechtse doelman werd afgestuurd door diezelfde Van der Weijden, zagen we dat de scherpte na een week trainen er nog niet was, de bal ging wel langs de doelman, maar ook nipt langs de verkeerde kant van de paal.

In de rust werd door beide ploegen flink gewisseld, bij Argon stokte de teller bij zes nieuwelingen en dat had invloed op het gebeuren, de thuisploeg bleek in de breedte sterker en slaagde er al nu drie minuten in om die veranderde omstandigheden via een snelle uitbraak over de linkervleugel om te zetten in een voorsprong. Dat die voorsprong na een uurtje spelen werd uitgebreid tot 2-0 was niet onlogisch, maar de daarvoor benodigde strafschop leek er toch wel een uit de categorie makkelijk gegeven. Tot een paar minuten voor het eindsignaal bleef de score ongewijzigd, veel kansen waren er in die periode ook niet te noteren, maar balverlies op de helft van Hercules leverde een snelle uitbraak op over dit keer de rechtervleugel en de eindstand kwam met een intikker op 3-0.

Positief was, dat er weer een aantal mensen beschikbaar waren, helaas moest Abdelhamid Rida na een kopduel met een suizebollend hoofd naar de kant, hopelijk valt die schade mee. In de loop van de week komt er nog meer aanvulling bij de groep, zodat volgende week thuis tegen Magreb ’90 gekeken kan worden hoe het in de confrontatie met de derde ploeg uit de 3e Divisie in deze oefenperiode zal verlopen.