U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Er is gescoord...

Er is gescoord

En in de derde oefenwedstrijd werd het net zelfs drie keer gevonden door de voorwaartsen. Omdat de derde treffer in de slotminuut viel, was het de winnende treffer, want derde divisionist Magreb ’90 slaagde er in om de bal twee keer langs Terence Manschot te krijgen. Dat gebeurde in de een fase waarbij zij met één man minder binnen de lijnen stonden, maar gebruik maakten van de gehusselde opstelling na vele wisselingen.

In de eerste helft kwamen de gasten sporadisch tot een kleine mogelijkheid, terwijl Argon een enkele kans wist te scheppen, die tot minuut 43 echter ook niet de juiste afronding kregen. Toen was er echter de opzichtige tackle op Patrick Lokken en omdat dit binnen de rechthoek gebeurde ging de bal op de stip en via de voet van Patrick Lokken vanaf die plek in het net achter de Utrechtse doelman, 1-0 bij rust.

Kort na rust werd die voorsprong verdubbeld, zij het ietwat gelukkig: de vrije trap van Stefan Tichelaar vanaf de rand van het strafschopgebied werd in de muur getoucheerd waardoor de keeper in het luchtledige graaide, 2-0.
In minuut 70 scoorden de gasten (inmiddels met gereduceerd aantal) de aansluitingstreffer, Terence Manschot stond op het verkeerde been bij het schot tussen wat verdedigende spelers langs en zag de bal plompverloren net langs de paal in het doel gaan, 2-1. De voorsprong leek weer uitgebreid te worden na een prima voorzet van Stefan Tichelaar, maar de inlopende Mark van der Weijden zag tot zijn afgrijzen de bal net langs de verkeerde kant van de paal over de doellijn rollen. En enkele minuten later werd de stand zelfs gelijk getrokken, toen een snelle uitbraak dwars door het linkerverdedigingsblok gevolgd werd door een inzet, die precies in de verste hoek in de goal verdween, 2-2.

Tot groot genoegen van het Mijdrechtse deel van de supporters werd echter toch de winst gepakt en dat gebeurde door een heel mooie aanval, opgezet door een persoonlijke actie van Mark van der Weijden die daarna precies op tijd voor het doel wist te verschijnen om de voorzet van Imar Kort knap via de grond langs de vertwijfeld uitvallende keeper te koppen, 3-2.

Na drie wedstrijden tegen ploegen uit de derde Divisie is in ieder geval duidelijk, dat er een stijgende lijn te zien is, kijken of dat in de resterende oefenpartijen tegen lager uitkomende ploegen voortgezet kan worden.