U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon MO13-1 g...

Argon MO13-1 goed van start tegen Hertha MO13-1

Een nieuw team, groot veld en buitenspel. Hier moet de nieuwe MO13-1 even aan wennen in de eerste wedstrijd tegen Hertha MO13-1. Deze bekerwedstrijd tegen Hertha is een mooie gelegenheid voor de trainers om de meiden te zien spelen en te kijken wat de kwaliteiten zijn van elke speler.

Wat blijkt? Aan kwaliteit genoeg in dit team! Overspelen, dribbelen, goed verdedigen, keihard schieten en scoren, alles ging alsof ze al jaren samen spelen. De voorhoede, het middenveld en de verdediging, met als kers op de taart een zeer goede keep(st)er, staat als een huis!
Argon domineerde de hele wedstrijd en Hertha is nauwelijks tot niet over de middenlijn geweest, ze hadden geen schijn van kans. De Argon toeschouwers hebben genoten van hun samenspel en zijn getrakteerd op schitterende doelpunten. Eindstand 5-0, maar dat had veel meer kunnen zijn.

De trainers kunnen aan de slag met de meiden, dit belooft veel goeds voor komend seizoen!
Flynth+adviseurs+en+accountantsHandling+Company+Mijdrechtvan+der+HelmABN+AMRO+Bank+N.V.Verkaik+Holding+B.V.Labre+AdvocatenVermeij+Beheer+B.V.Ziekenhuis+AmstellandStichting+Ronde+Venen+FondsPiton+ConsultancyVan+ZuylenJumbo+VeenbrinkReurings+Onroerend+GoedJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.