U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > IJsselmeervoge...

IJsselmeervogels JO11-1 vs Argon JO11-1

Wowww!!! Je hebt niet heel vaak in een seizoen van die wedstrijden waar je kippenvel van krijgt, maar deze eerste competitiewedstrijd was er echt zo eentje. Uit bij IJsselmeervogels, toch echt niet de minste amateurclub, hadden we het moeilijk, heel moeilijk. Maar kwamen we aan het eind wel als overwinnaars uit de strijd.

De eerste redding moest door Manolis verricht worden. En nadat Alec en Jesper dicht bij een goal voor ons was was het alleen maar IJsselmeervogels dat de klok sloeg. Op bijna alle fronten werden we afgetroefd, maar op eentje niet en dat was op karakter. Want de thuisploeg was dan wel heer en meester, maar tot de rust hielden we het heel knap op 1-0. Manolis moest namelijk diverse keren redding brengen. Een hele moeilijke bal met stuit verwerkte hij knap tot corner. En als hij al niet redde was het de lat die ons geluk bracht. Alec was met een kopballetje nog wel gevaarlijk maar de onvermijdelijk tegengoal viel 10 minuten voor rust. Jayden voorkwam niet veel later met een goede herstelactie verdere schade. En ook Mika had nog een prima verdedigende actie in huis. Vlak voor rust kregen we nog wel een behoorlijke kans. Met een mazzeltje kwam de bal voor Sam zijn voeten, die goed uithaalde maar net naast schoot. Maar al met al mochten we dus erg blij zijn dat het bij rust slechts 1-0 was.

En direct vanaf de aftrap moest Manolis alweer redding brengen. Maar onze jongens gaven niet op en kwamen langzaam aan steeds beter in de wedstrijd. Een eerste schotje van Alec. En Sebas, die na een goede inworp van Mees, op de keeper stuitte gaven aan dat we echt niet verslagen waren. En na een goede actie van Cas kregen we een corner die door hemzelf genomen werd. Hij kwam bij Sebas terecht die met een prachtige volley 1-1 scoorde. Onze mannen waren een soort van los en nu kwam de thuisploeg niet meer aan de bak. Maxime en Sebas waren gevaarlijk, Alec schoot op de keeper en de rebound van Jesper ging er ook niet in. Maxime schampte de bal uit een corner, Alec was met een halve omhaal dichtbij en Sebas schoot van (te) ver. Achterin hadden met name Floris (wat een blok-actie) en Koen de zaken nu goed voor elkaar. Manolis hoefde nu amper meer in actie te komen. Een vrije trap maakte hij in 2-en onschadelijk en de Vogels schoten nog een keer net naast. Maar de verdiende voorsprong voor Argon kwam er. Een prachtige 1-2 door het midden tussen Alec en Mees werd door die laatste tot 1-2 verwerkt. Prachtig om de blijdschap van onze jongens te zien! Na een diepe bal van Alec, ging Cas om de keeper heen maar schoof de bal naast. Maar ook de 1-3 werd gemaakt. Een vrije trap van Sebas werd door alles en iedereen gemist en vloog zo het doel in. Het hoogtepunt van de dag volgde vlak voor het einde want Cas scoorde met een fabuleuze boogbal, na voorwerk van Sam, de 1-4. Dat het vlak voor tijd nog 2-4 werd, deed er dus niet meer toe.

Vanuit een heel moeilijk begin de wedstrijd zo omkantelen zodat de drie punten binnengehaald werden: HEERLIJK! Dus heb ik kippenvel na deze wedstrijd? Ja, de mierentietjes staan bij het schrijven van dit verslag weer op mijn armen! Alle lof voor onze boys!!!
Vermeij+Beheer+B.V.Reurings+Onroerend+Goedvan+der+HelmVan+ZuylenFlynth+adviseurs+en+accountantsLabre+AdvocatenABN+AMRO+Bank+N.V.Piton+ConsultancyJumbo+VeenbrinkStichting+Ronde+Venen+FondsZiekenhuis+AmstellandJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Handling+Company+MijdrechtVerkaik+Holding+B.V.