U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon ook thui...

Argon ook thuis tegen Hoek met lege handen

Argon slikte zaterdag de tweede nederlaag in het nog prille seizoen. Vooral de eerste helft werd Hoek eigenlijk geen strobreed in de weg gelegd, ze vonden elkaar gemakkelijk en combineerden er op los. Argon gaf ze alle ruimte maar de doelpunten bleven voor Hoek nog even uit. Uiteindelijk werd de rust met een 0-2 achterstand ingegaan. De tweede helft begon Argon beter maar met nog een kwartier scoorde Hoek zelfs de 0-3, een strafschop twee minuten later bracht Argon nog op 1-3.

Geen vuist
In aanvallend opzicht kon Argon de eerste helft geen vuist maken, Hoek maakte het spel en Argon liep er eigenlijk achteraan. Toch bleef een doelpunt lang uit, pas na een klein half uur viel het eerste doelpunt. Het schot van Rik Impens verdween via binnenkant paal binnen, onhoudbaar voor doelman Antonioli. Argon deed daarvoor nog wel wat terug, dat waren twee hoekschoppen van Younes Ouaali die beide keren de de bal in de korte hoek liet krullen, echter keeper Jordi de Jonghe van Hoek stond juist precies in die hoek opgesteld. Na de 0-1 kreeg Hoek nog mogelijkheden, een bal schoot voorlangs het doel en een kopbal van dichtbij van Niek van Sprundel werd door Romero Antonioli gepakt. Maar vlak voor rust schoot Van Sprundel wel raak na een voorzet van rechts 0-2.

Meer een wedstrijd
Na de thee was het meer een wedstrijd, Lorenzo Zorn nam de plaats in van Wesley Weeber en Argon kreeg mogelijkheden, na een pass van Mark van der Weijden kreeg Anouar El Yaakoubi een vrije kans maar doelman De Jonghe greep in. Dat deed hij ook na een vrije trap van Stefan Tichelaar die door Dennis Filippo werd ingekopt. Daarna waren er aan beide kanten nog wel mogelijkheden maar Argon raakte Mark van der Weijden na een meer dan stevige overtreding kwijt met een knieblessure en daarmee viel er wel wat aanvallend vermogen weg. Ian Refos verving hem en met nog een kwartier te gaan gooide Hoek de wedstrijd op slot, een solo bracht de gasten middels opnieuw Van Sprundel op 0-3 en de wedstrijd was beslist. Een strafschop bracht Argon drie muniten later nog wel in de wedstrijd, Patrick Lokken liet De Jonghe kansloos nadat scheidsrechter Van Rijsbergen hands had geconstateerd. Argon kreeg daarna nog een paar goede mogelijkheden, Maikel van de Water zag zijn inzet gestopt en even later bij een uithaal van dichtbij werd de bal geblokt. De mooiste kans kwam in blessuretijd toen bij een vrije trap Dennis Filippo de bal doorkopte naar Patrick Lokken, echter Lokken kopte tegen de lat. Het tegendoelpunt viel te laat om er nog een spannende slotfase van te maken, echter Hoek kon verdiend drie punten in de tas steken, dat is wel prettig met een lange terugreis voor de boeg.

Zaterdag gaat Argon het opnieuw thuis proberen, Nootdorp komt op bezoek.
Jumbo+VeenbrinkVermeij+Beheer+B.V.ABN+AMRO+Bank+N.V.Reurings+Onroerend+GoedVerkaik+Holding+B.V.Piton+ConsultancyHandling+Company+Mijdrechtvan+der+HelmZiekenhuis+AmstellandStichting+Ronde+Venen+FondsLabre+AdvocatenVan+ZuylenFlynth+adviseurs+en+accountantsJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.