U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon laat voo...

Argon laat voorsprong uit handen glippen

Foto van Foto van
In de eerste helft kwam Argon vanaf elf meter al snel op voorsprong, echter het verzuimde om de score verder op te voeren. Na de thee kwam opponent Nootdorp feller dan Argon uit de startblokken. Een lage harde hoekschop werd bij eerste paal ingetikt. Voeg daarbij een ongelukkige handsbal van Lorenzo Zorn (van dichtbij tegen de arm) en Nootdorp mocht ook van elf meter aanleggen, de bal werd feilloos ingeschoten, eindstand 1-2. Door deze uitslag nestelt Argon zich stevig in de onderste regionen van de hoofdklasse A.

Beter dan vorige week
Argon speelde beter dan vorige week, maar dat kan ook aan de Nootdorpers liggen die de eerste helft geen grote indruk achterlieten. Al in minuut één stuitte Mark van der Weijden op de doelman, na een schot van Stefan Tichelaar. Even daarna bracht een hoekschop van Younes Ouaali keeper Yannick Augustinus bijna in verlegenheid, echter hij ranselde de bal goed weg. Aan de andere kant greep Romero Antonioli tijdig in toen Maurice Kerkhof te dichtbij kwam. Een voorzet van Jordly Petronia bereikte net niet Patrick Lokken. Maar in minuut 17 was het dan toch raak toen Adil Choukoud Mark van der Weijden aan zijn shirtje trok. Scheidsrechter De Cock wees naar de stip en Patrick Lokken schoot raak, 1-0. Even daarna moest keeper Augustinus van Nootdorp zich laten vervangen door Simonis. Veel verschil maakte het niet want keeper Simonis werd niet echt op de proef gesteld. Nootdorp daarentegen probeerde Argondoelman Antonioli wel te testen. Een doorschietende bal zette Said vrij voor de Argondoelman echter de bal belandde op de vuisten van Antonioli. Dat gebeurde ook vlak voor rust toen Korteling op doel kopte. Argon kreeg die eerste helft ook een vrije trap maar de bal van Younes Ouaali werd door Ian Refos naast gekopt.

Weer strafschop
Na de thee kwam Nootdorp beter uit de startblokken dan Argon, vooral Maurice Kerkhof, de snelle rechtervleugelspeler, veroorzaakte menigmaal onrust in de Argondefensie. Ook Hollenberg kreeg een mogelijkheid maar hij schoot over. Na ruim tien minuten kreeg Nootdorp een hoekschop, de bal kwam laag in en bij de eerste paal frommelde Korteling de bal binnen 1-1.Argon kreeg weinig mogelijkheden om wat aan de stand te doen en het was Antonioli die eigenlijk erger voorkwam. Een schot van Kerkhof werd met geluk gekeerd en met nog een kwartier te gaan kreeg Lorenzo Zorn van dichtbij de bal tegen zijn arm. De strafschop werd door Saïd raak geschoten 1-2. Daarna probeerde Argon nog iets te veranderen aan de stand, echter de defensie van Nootdorp bleef overeind. Een teleurstellend Argon dat vanmiddag niet echt aan klantenbinding deed.

Zaterdag gaat Argon op bezoek bij RVVH in Ridderkerk.