U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > JO15-5 komt fy...

JO15-5 komt fysieke kracht te kort

Zaterdag speelden we voor het eerst met een compleet fitte selectie. Alle griepjes van de afgelopen dagen waren overwonnen. Waren de omstandigheden vorige week uitzonderlijk mooi, nu was er het begin van de herfst: een grijze lucht die steeds dikker en vochtiger werd.

Net als vorige week kwam er weer een fysieke sterke tegenstander in het veld. We treffen het vooralsnog niet. Deze tegenstander was bovendien niet van zins onze jongens lekker te laten voetballen. De verdediging werd bemand door 4 reuzen waar Sem en Matthijs het moeilijk mee hadden. Pablo, Arnout, Sonny en Tycho knokten op het middenveld voor wat ze waard waren maar Victoria uit Loosdrecht drukte Argon langzaam achteruit. Voetballend waren de teams aardig gelijkwaardig maar onze jongens kwamen duidelijk fysieke kracht en snelheid te kort.

Victoria kwam steeds dichterbij de goal van Danny, die net als de laatste week in prima doen was. De druk nam toe en de Mijdrechtse verdediging had steeds meer moeite de bal weg te houden uit de eigen zestien. Uiteindelijk slaagde Victoria er in op voorsprong te komen. Bovendien werd die voorsprong geleidelijk aan uitgebouwd. Zo stond bij rust een 0-3 stand op het bord.

En toch, er was nog steeds wel wat mogelijk. Als we de spirit van de wedstrijd in Wilnis maar weer wisten terug te krijgen. Na een stevig gesprek in de rust was er in de tweede helft weer veel meer te genieten. Abdoel en Daan namen het heft achterin in handen. Wesley, Amine en Ricardo knokten zich in de wedstrijd. De aanvallers uit Loosdrecht werden zo lange tijd onder controle gehouden en aan de andere kant ontstonden kansen voor Argon. En net toen er wat meer grip op de wedstrijd was, was daar de 4de goal voor Victoria. Het was mooi om te zien dat de jongens desondanks elkaar oppepten om toch gewoon een goal te maken. Milan en Milan verzetten bergen werk op het middenveld tot Casper een gaatje vond over rechts. Hij lanceerde Ismail die uitstekend afrondde en de dikverdiende 1-4 op het scorebord bracht.