U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO11-1 v...

Argon JO11-1 vs WVHEDW JO11-1

Na de mooie overwinning van vorige week moesten we zaterdag tegen WV-HEDW, die ook de eerste competitiewedstrijd hadden gewonnen. Het beloofde dus een mooie strijd te worden. Maar eerlijk gezegd werd het dat niet helemaal.

De gasten waren best goed, maar wij speelden eigenlijk een tandje minder dan dat we kunnen. En was het meer tegenhouden dan dat we zelf aanvallend dreigend konden worden. Floris moest al snel goed instappen om een kans te verijdelen en ook Jayden en Koen moesten een hoop tegenhouden. Aan de overkant, na een mooie pass van Alec, was het Cas die met links net voorlangs schoot. Het betere spel van de gasten gaf hun halverwege de 1e helft de 0-1. Een diepe bal werd goed ingetikt. Het werd een middenveld-duel met weinig kansen waarin de druk de meeste tijd op onze verdediging stond. Na goed druk zetten van Sam kwam Alec in schotpositie, maar de bal ging net naast. En ook Sebas was nog dichtbij een goal. Tegen de rust aan kregen we helaas nog twee goals om de oren. Eerst was daar een strak schot in de hoek en bij een hoge bal liepen wij een beetje te slapen. Mees en Maxime kwamen aan de linkerkant nog wel een keer gevaarlijk door maar een goal werd het niet.

En dan hoop je dat na de rust de mannen er een tandje bijzetten, maar binnen een minuut lag hij er bij ons al in, terwijl we de 2e helft nog zelf aftrapten. Manolis moest daarna nog een paar keer gestrekt gaan om erger te voorkomen. We kwamen het laatste kwartier wel iets beter in de wedstrijd en na wat kansen maakten we de eretreffer. Uit een corner viel de bal voor Jesper zijn voeten die via binnenkant paal de 1-4 maakte. Er kwamen nog wat meer (goede) kansen voor ons, maar ondanks kansen voor onder andere Floris, Alec en Jesper scoorden we niet. Ook een mooi schot van Mika ging er niet in. Aan de overkant werd met een beauty nog de 1-5 gemaakt. Daar kon Manolis echt niks aan doen. Er waren nog wel wat kansjes voor ons en misschien was 3-8 of 4-8 een betere uitslag geweest maar we waren vandaag niet goed genoeg om aansprak te maken op een punt.

Dus het verlies is jammer, maar het is wel weer mooi om van dit soort duels te leren en weer beter te worden.
Ziekenhuis+AmstellandVan+Zuylenvan+der+HelmABN+AMRO+Bank+N.V.Piton+ConsultancyVermeij+Beheer+B.V.Labre+AdvocatenReurings+Onroerend+GoedFlynth+adviseurs+en+accountantsStichting+Ronde+Venen+FondsJumbo+VeenbrinkHandling+Company+MijdrechtVerkaik+Holding+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.