U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO17-5 b...

Argon JO17-5 begint de competitie sterk

Eindelijk... De eerste competitiewedstrijd. Na weken trainen en wanhopig naar de lucht kijken was het dan zover, Geinburgia op bezoek. Voor hen was het de tweede wedstrijd, de eerste verloren ze met 10-2. Dus was het even spannend hoe de krachtsverhouding zou zijn.

Argon ging al meteen heel goed van start. Sterk aan de bal, fel en met mooie combinaties werd het Geinburgia vanaf de eerste minuut heel lastig gemaakt. Zodanig lastig zelfs dat het eerste doelpunt al in de derde minuut een feit was. Joey kwam na een mooie aanval goed door en scoorde beheerst.
Zo ging het de eerste helft eigenlijk voortdurend. Argon combineerde vlot, viel aan en er bleef voor de tegenstander niet veel meer over dan te proberen te gaatjes, die wel steeds groter werden, dicht te lopen.  Maar dat mocht niet baten want met de regelmaat van de klok kwamen de Argonauten voor het doel. En ze scoorden ook. In de 10e, 16e, 24e en 30e minuut werd het dus 2, 3, 4 en 5 – 0… Mooi voor het publiek dat zich in de af en toe neerkletterende regen droog moest zien te houden.

Na de rust namen de coaches de gelegenheid om door te wisselen. Daardoor werd het spel wel wat slordiger en minder verzorgd maar de inzet was er niet minder door.  En ook het scoren ging maar door. In de 45e, 51e, 65e, 72e en  82e minuut was er weer reden tot juichen. Totaal dus 10-0 door doelpunten van Joey (3x en dus een hat ttrick), Floris, Swen, Alan, Jim, Mike (2x) en Moreno.

Resultaat? Argon staat trots op de eerste plaats!