U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO11-1 v...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon JO11-1 vs Baarn JO11-1

Foto van
Na het verlies van vorige week begonnen de mannen supergemotiveerd tegen SV Baarn. Vanaf de aftrap zaten we er kort op wat al snel een paar kansen opleveren. Een mooi 1-2tje tussen Alec en Jesper, een prachtige diepe bal van Jayden op Alec, Maxime die uit een corner naast kopt en een goede interceptie van Floris die Jesper bediende: het was gewoon wachten op de voorsprong. Na een minuut of zes was het Alec die na een balletje breed van Cas de 1-0 maakte. Er was nog een vlammend schot van Baarn waarbij Manolis gestrekt naar de hoek moest, maar daarna stonden we binnen een kwartier al op 4-0. Jesper ging alleen op de goal af, raakte de paal en Alec tikte de rebound in. Koen stuurt Alec diep, die breed legt op Mees voor de 3-0 en een knal in de bovenhoek van Alec was de 4-0. Nog voor rust werd het 6-0. Mika stoomt op van achteruit geeft voor Sam, die door de benen van de keeper scoort. En na een prachtige actie van Sebas kon ook Jesper zijn doelpuntje meepikken. Uit een corner kopte Floris ook nog bijna raak.
 
Na de rust begon Baarn sterk met een schot op de lat bij ons. Daarna stuitte Alec op hun keeper, maar even later rondde hij beheerst af na een diepe bal van achteruit. Baarn scoorde met een mooie tegengoal. Na de 7-1 hadden wij het heft weer in handen. Na een juweel van een aanval via Cas, Sebas en Sam maakte Alec zijn vijfde (!) van de dag. Sebas ging goed diep, werd gevloerd door de keeper, maar met goed voordeel van de scheids kon Sam de bal in het lege doel tikken. Een mooie actie op de achterlijn van Alec en een prima pass van hem stelde Maxime in staat het tiental vol te maken. Mees was dicht bij een elfde goal na weer een mooie aanval. Daarna werd het gas teruggenomen. Een vrije trap van Baarn werd prima door Manolis gered, maar hij kreeg bij de rebound geen hulp. En na nog twee goede goals werd de eindstand 10-4.

Een meer dan verdiende overwinning waar, vooral in de 1e helft, het mooi was om naar de gretigheid  van de jongens te kijken. Dan komt ook het goede spel naar boven. Ga zo door jongens!
Ziekenhuis+AmstellandLabre+Advocatenvan+der+HelmJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Handling+Company+MijdrechtPiton+ConsultancyVerkaik+Holding+B.V.Jumbo+VeenbrinkStichting+Ronde+Venen+FondsABN+AMRO+Bank+N.V.Vermeij+Beheer+B.V.Van+ZuylenReurings+Onroerend+GoedFlynth+adviseurs+en+accountants

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

ABC EXCLUSIEF

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\