U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Nipt verlies i...

Nipt verlies in Hilversum

Gisteren stond ’t Gooi uit in Hilversum op het programma. Hadden we vorige week een grijze dag, gisteren was het ronduit snert weer met veel regen. Gelukkig geldt dat voor beide teams, gewoon lekker voetballen dus.

’t Gooi had vorige week fors verloren en wilde graag iets recht zetten. Wederom een team met een paar hele lange spelers, maar dat begint inmiddels te wennen. Voetballend waren beide teams aardig aan elkaar gewaagd. Na een voorzichtig begin kwam de Hilversummers vrij vlot op 1-0. Onze jongens lieten de koppen niet hangen maar knokten zich steeds meer in het duel. Milan en Milan gingen als stofzuigers op het middenveld het gevecht aan. Tycho en Sonny compenseerden het verschil in lengte met hun tegenstanders door hard  te werken en zo kreeg Argon langzaam grip op de wedstrijd. Een eerste Argon corner leidde nog niet tot gevaar, maar bij de tweede  hoekschop was er wel succes. Amine kopte uitstekend over de doelman heen: 1-1. Dat gaf de jongens moed en onze aanvallers roken kansen. Abdoel en Daan organiseerden ondertussen de verdediging prima en met hulp van de backs Wesley en Ricardo werd de dadendrang van de Hilversums aanvallers onder controle gehouden. Onze jongens kwamen steeds vaker in de buurt van een tweede goal en Ismail wist een van de kansen kort voor rust te benutten. Zo was er een mooie ruststand van 1-2.

Waar zowel ’t Gooi als Argon na een korte pauze snel weer verder wilde, was de scheidsrechter zoek – vermoedelijk in de droge en warme kantine. Mogelijk was dit oponthoud net te veel voor onze jongens want na rust kwamen ze niet lekker uit de startblokken. Vrij vlot kwam ’t Gooi op gelijke hoogte. De jongens waren zo verbouwereerd dat ze even overklast werden. Van 1-2 voor werd het in korte tijd 4-2 achter. Gelukkig was daar doelman Danny die de rust bewaarde en erger voorkwam. Met een paar ferme uittrappen bracht hij bovendien de aanvallers weer in stelling. Arnout vond met een goede voorzet een been van een verdediger van ’t Gooi: 4-3. Dat was het sein voor een slotoffensief. Casper en Pablo zetten van het middenveld nog een keer aan. Sem en Matthijs ontsnapten beiden een keer maar hun doelpogingen werden door de keeper met het nodige kunst en vliegwerk onschadelijk gemaakt. Daarbij was het devies bij de verdedigers van ’t Gooi ‘vrouwen en kinderen’ eerst en werden alle ballen zo ver mogelijk uitgeschoten. Niet mooi maar wel effectief zo bleek. De gelijkmaker hing in de lucht, maar viel niet meer. Jammer, want gisteren was een punt was verdiend geweest. Volgende week dan maar?
Piton+ConsultancyLabre+AdvocatenReurings+Onroerend+GoedZiekenhuis+Amstellandvan+der+HelmHandling+Company+MijdrechtFlynth+adviseurs+en+accountantsVan+ZuylenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Stichting+Ronde+Venen+FondsABN+AMRO+Bank+N.V.Jumbo+VeenbrinkVerkaik+Holding+B.V.Vermeij+Beheer+B.V.