U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > FC Aalsmeer JO...

FC Aalsmeer JO11-1 vs Argon JO11-1

Enkele weken geleden waren we ook al op bezoek bij Aalsmeer, toen voor de beker werd er met 0-6 gewonnen. Nu waren we ook weer beter en werd er met 0-3 gewonnen.
Zonder Alec (vakantie) en Koen (liesblessure) begonnen we goed en creëerden we diverse kansen. Cas had een schot, Mees een mooie actie en Maxime was na een hele mooie aanval ook dichtbij. Binnen 10 minuten viel de 0-1. Maxime heroverde op het middenveld de bal en passte op Sebas die met een laag, strak schot scoorde. Een paar minuten later was het al 0-2 doordat Sebas uit een vrije trap de bal hoog in het netje liet ploffen. Achterin stonden onder andere Mika en Floris goed te verdedigen waardoor Manolis bijna niks hoefde te doen. Floris was aan de overkant ook goed bezig en schoot maar net over. Mees was met een rebound na een schot van Jesper dicht bij een goal. Vlak voor rust werd het dan toch nog 0-3 ook. Een diepe bal van Sebas werd door Jesper op waarde geschat die met een subtiele voetbeweging met links de bal over de keeper heen wipte en tegen het net aan schoot.

Direct na de rust kreeg Sam de bal net niet op maat en stuitte Jesper op de keeper. Daarna een mooie aanval over meerdere schijven wat net geen goal opleverde. Het was wachten op een doelpunt, maar die vielen helemaal niet meer in de tweede helft. Aalsmeer kon eigenlijk niet (Manolis hoefde nog maar 1x gestrekt te gaan) en wij speelden eigenlijk veel te rommelig. Sebas en Jesper schoten voorlangs, Jayden bracht met een mooie steekbal Mees in stelling en anders redde hun keeper wel. Het was dus zeker niet onze beste wedstrijd, maar wél goed genoeg om de drie punten te scoren. Door de andere uitslagen in de poule zijn we nu koploper, hoe mooi zou het zijn als we dat aan het einde van de competitie ook nog zijn.