U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Bekerwinst met...

Bekerwinst met bizar randje

De wedstrijd in de eerste knock out ronde van het districtsbekertoernooi bracht Zandvoort naar Mijdrecht. De ploeg uit de derde klasse speelde naar behoren, maar bleek toch duidelijk tekort te komen tegen Argon, dat in een behoorlijk volledige opstelling aantrad.
Argon kwam in totaal tot 7 treffers, welke werden gescoord door Younes Ouaali, Ian Refos, Anouar el Yaakoubi en Patrick Lokken, die er onder het toeziend oog van het door hem getrainde G-team in totaal vier wist te scoren.
Ook Zandvoort was enkele malen succesvol, Terence Manschot moest zich in totaal drie keer gewonnen geven, maar de wedstrijd zal toch het meest beklijven bij de toeschouwers door het zeer opzienbarend leiding geven van de aangewezen leidsman, die er in een gewoon sportieve wedstrijd in slaagde om de winnende ploeg nog meer kaarten te geven dan er goals door hen gescoord werden, dit tot groot onbegrip van alle andere aanwezigen op en rond het veld. Supporters van beide ploegen konden er op het laatst slechts maar om schokschouderen, de betreffende spelers zullen er heel andere gedachten bij hebben gekregen. Wat dat betreft is het een geluk, dat de regeling van gele kaarten dit seizoen echt gescheiden is en de regen aan kaarten deze avond dus slechts in de volgende bekerwedstrijden gevoeld zal kunnen worden.