U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon ook in B...

Argon ook in Barendrecht weer zonder score

Op bezoek bij Smitshoek is Argon er niet in geslaagd de tegenstander zijn wil op te leggen, al snel kreeg Argon een doelpunt om de oren en die eerste klap is men eigenlijk niet meer te boven gekomen. Het spel was bij vlagen zeer slordig en de afwerking van de weinige echte mogelijkheden om tot scoren te komen was niet imponerend. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd ging de wedstrijd definitief op slot toen Smitshoek voor de 2-0 tekende, en vlak voor tijd werd het zelfs nog enigszins geflatteerd 3-0.

Snel
Het eerste doelpunt viel binnen twee minuten, nadat Mark van der Weijden twee maal vlakbij het Smitshoekdoel wat onrust probeerde te stichten ging de linkervleugelspeler van de thuisploeg er vandoor, passeerde handig zijn bewaker en knalde op doel, Romero Antonioli kreeg de bal niet goed onder controle en Laurens Visser zei dankjewel en tikte de bal binnen 1-0. Na deze snelle tegenvaller probeerde Argon wel de schade te herstellen, echter de echte mogelijkheden waren zeer beperkt. Lokken produceerde een afzwaaier, een schot van Imar Kort werd geblokt en na een vrije trap kopte Ian Refos naast. Smitshoek was ook niet al te precies, Laurens Visser schoot voorlangs en ook miste hij van een meter afstand. Twee vrije trappen van Argon leverden vervolgens niets op en ook hoekschoppen maakten de tegenstander niet bepaald zenuwachtig. Even later leverde een mooie actie van Mark van der Weijden alleen werk op voor doelman Boot. Ook Romero Antonioli moest flink gestrekt na inzetten van Strijbosch en Dekker. In de slotfase van de eerste helft bediende Van der Weijden Patrick Lokken maar de spits kwam net een teenlengte tekort. Een charge met twee benen op Mark van der Weijden leverde Dekker van Smitshoek rood op.

Aanvallender
De tweede helft ging coach Ouaali aanvallender speler, Soner Gedik verving Justin Sporkslede en het laatste half uur werd ook Younes Ouaali ingezet, hij verving de prima debuterende Bas Boelhouwer. Maar Argon kon de man meer situatie niet uitbuiten, integendeel in minuut 70 kon ook Dennis Filippo vertrekken na een overtreding van niks plus commentaar zag ook hij na twee keer geel ook rood. Maar toch bleef Smitshoek gevaarlijk, Deprez verraste Antonioli bijna. Argon produceerde daarna wel een paar leuke aanvallen maar de schoten, o.a. van Younes Ouaali en Ian Refos,gingen recht op doelman Blom af. In die fase mislukte er veel bij Argon, te gehaast en slordig spel brachten de gastheren in het zadel. De Neef scoorde bij een uitval via binnenkant paal de 2-0 en met nog negen minuten gaan werd het zelfs nog 3-0 door Deprez.

Weer een teleurstellend resultaat voor de Mijdrechtenaren die zaterdag weer uit spelen, nu tegen SteDeCo uit Hoornaar.