U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon: weer he...

Argon: weer hetzelfde scenario

Foto van Foto van
Het was hetzelfde scenario als vorige week bij Argon, een tijd leuk meevoetballen en zeker niet de mindere zijn en toch een tegendoelpunt krijgen. In de absolute slotfase ook nog twee doelpunten om de oren krijgen en weer met lege handen staan. De laatste drie wedstrijden eindigden zo met drie tegendoelpunten.

Het SteDoCo van trainer Frans Adelaar begon volgens de trainer slap maar Argon profiteerde daar niet van. Twee corners leverde niets op en een leuke aanval over veel schijven eindigde in handen keeper Smith. De rood-witten zaten niet stil, twee vrije trappen vanaf rand zestien werden een prooi voor de Argon sluitpost. Ook een verre bal op Barradas kon nog net door Antonioli onschadelijk worden gemaakt. En dan na 25 minuten kwam dan toch de 1-0 op het bord te staan, een voorzet over links werd na een ‘overstapje’ door Van Dam ingeschoten.Voor rust probeerde Argon nog wat terug te doen, Mark van der Weijden leverde een te slap schot af en bij een corner van Younes Ouaali kopte Patrick Lokken over. In de slotfase van de eerste helft stond Argon onder druk, twee hoekschoppen leverden niets op voor de thuisploeg en ook Van Dam kopte van dichtbij over. Argon volgde dit voorbeeld Imar Kort kopte naast.

Argon begon fel aan de tweede helft, dat leverde twee hoekschoppen op en een kans voor Lokken ging verloren omdat hij uitgleed. Een poging van Mark van der Weijden werd door de keeper verijdeld. Romero Antonioli moest zich tweemaal strekken, één keer bij een lage harde vrije trap en bij een inzet van weer Van Dam van dichtbij. De Argoncoach zette vervolgens nog twee verse krachten in Jordly Petronia en Maikel van de Water kregen de opdracht de bakens te verzetten, echter SteDoCo bleef gevaarlijk en Argon kwam een paar maal erg gelukkig overeind. Met nog een kwartier te gaan kreeg Argonspeler Imar Kort rood van de scheidsrechter vanwege een vermeende elleboogstoot bij een kopduel. Met Bas Boelhouwer ging Argon de laatste tien minuten in. Een overtreding op Mark van der Weijden (niet bestraft) ter hoogte van de middenlijn leidde het tweede doelpunt van de rood-witten in, ze scoorden met een snelle uitval. Twee minuten later werd het zelfs nog enigszins geflatteerd 3-0.

Argon speelde wel geconcentreerd en met inzet maar momenten van slordigheid zorgden toch weer voor een nederlaag.

Zaterdag komt FC ’s-Gravenzande op bezoek.