U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Hard gewerkt, ...

Hard gewerkt, maar nog geen punten

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen ’s Graveland op het programma. Na de zware pot tegen Almere voor de beker zou dat wellicht wat mogelijkheden moeten bieden want ’s Graveland stond voor de aftrap maar 1 plaats boven Argon.

Vanaf de aftrap bleek het krachtsverschil tussen beide ploegen gering. Voetballend kon Argon prima mee en het verschil in fysieke power kon met hard werken gecompenseerd worden. Zo was de directe tegenstander van onze stofzuiger Milan exact twee keer zo groot in omvang. Dat nam niet weg dat hij gewoon de duels aanging en met een paar mooie slidings de bal veroverde. En hij was niet de enige. Ook backs Wesley en Ricardo werkten zich uit de naad, waarbij de eerste zijn tegenstander toch twee keer door de benen wist te spelen. Daan, Abdoel en Amine probeerden ondertussen het centrum van de verdediging hermetisch te vergrendelen. En als dat niet helemaal lukte was keeper Milan attent op zijn post.
Zo hield Argon achterin lang stand terwijl de middenvelders zochten naar een opening.  Die ontstond jammer genoeg aan de verkeerde kant, net toen Argon dacht wat meer naar voren te kunnen spelen. Zo gingen we met 1-0 rusten na een helft hard werken en na een paar kleine kansjes voor Argon. De rust bood bovendien Casper de mogelijkheid zich te verontschuldigen bij de scheidsrechter voor een domme tijdstraf.

Na rust was het spelbeeld hetzelfde. Met handige acties creëerden Sonny en Tycho regelmatig wat ruimte en probeerden zij een een opening te vinden. Matthijs ging het duel aan met de verdedigers van ‘s Graveland, maar die gaven weinig weg. En net toen Argon wat te veel opschoof richting de goal van ‘s Graveland sloeg dat team twee keer toe. Met 3-0 leek de wedstrijd gespeeld. De jongens gooiden er nog een slotoffensief uit wat mogelijkheden voor Pablo en Ismail opleverde. Maar ook het geluk was niet aan onze zijde en wel aan de keeper van de tegenstander. Hard werken werd vandaag jammer genoeg nog niet beloond met doelpunten of punten. Volgende week dan maar, als we hopelijk weer op volle sterkte kunnen aantreden!