U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > AS '80 JO11-1 ...

AS '80 JO11-1 vs Argon JO11-1

Een wisselvallige wedstrijd met mindere, maar ook hele goede fases. Dat laatste was gelukkig meer aan de orde dus werd er een meer dan verdiende 3-9 overwinning behaald bij AS ’80 in Almere.

We stonden nog maar koud aan de lijn of Sebas had de 0-1 (slim in de korte hoek) gemaakt. En er waren kansen op meer. Cas gaf scherp voor en Jesper schoot over. Daarna had Sebas een mooie kopbal. Toen kwam er een mindere fase. Jayden kwam eerst nog goed voor zijn man en Mees had een goede block-tackle. Manolis moest na een kwartier voor het eerst in actie komen. Mika had nog een hard schot naast, maar bij een beetje dromen achterin viel de gelijkmaker. Maar de goede fase kwam weer snel terug en daarmee ook de nieuwe voorsprong. Alec nam in de punt van de aanval de bal prima aan, legde af op Sebas die de 1-2 maakte. Snel daarna moest Sam afhaken met een vervelende voetblessure. Maxime bracht Alec in stelling en Jayden had na een mooie aanname op de borst een beetje pech met zijn mooie volley. Manolis moest daarna katachtig redden op een schot van de gastheer. Vlak voor rust werd de score uitgebreid door Jesper die een vrije trap mooi in het hoekkie schoot. Bijna was de score voor rust nog groter toen Sebas een mooie pass in huis had, maar Cas net niet kon afronden.

Vanaf de rust was er vijf minuten een topfase waarin we maar liefst drie keer scoorden. Eerst was er de knal van Cas, waarna Jesper de rebound binnenschoot. Jesper maakte na goed doorzetten ook de 1-5 en onze zesde goal maakte Cas, die alleen voor de keeper beheerst afrondde. Aan onze kant had Manolis de bal via de paal klem. En Alec schoot uit een moeilijke hoek voorlangs. We kregen uit een mooie aanval een tegengoal en na een flipperkast in “de zestien” konden Maxime en Mees net niet scoren. Dat lukte Mees even later alsnog na eerst een mooie 1-2 tussen Jesper en Cas. Floris had een goede tackle in huis, maar had later pech bij ons doel waardoor het 3-7 werd. Koen had een iets te korte terugspeelbal, maar Manolis was alert. Helaas moest Koen, net als Sam, geblesseerd uitvallen met een liesblessure. Floris “heupte” de bal uit een corner net naast en de 3-8 werd een eigen goal na goed voorbereidend werk van Sebas en Jesper. Het mooist werd voor het laatst bewaard, Floris passte van achteruit prachtig op Jesper, die na een mooie actie Alec de 3-9 liet maken.

Het was dus niet eens onze allerbeste wedstrijd, maar het leverde weer drie (hele terechte) punten op, waardoor we nog steeds ongeslagen koploper zijn. Waar gaat dit eindigen?