U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon MO13-1 p...

Argon MO13-1 pakt wederom winst

Een derby stond er op het programma tegen CSW MO13-1. Enige spanning brengt dat wel met zich mee. Beide teams staan bovenaan in de competitie, alle wedstrijden zijn gewonnen. Echter hebben de Argonauten in de bekerwedstrijd eerder dit seizoen gewonnen van CSW en is het doelpuntensaldo van Argon gigantisch (58 voor/4 tegen), wat iets zegt over de kwaliteit van dit team.

Desondanks moet Argon vol aan de bak. CSW speelt sterk en er zijn kansen over en weer. Voor rust lukt het CSW om te scoren (0-1). Argon benut de kansen niet in de eerste helft en staat voor het eerst dit seizoen met 0-1 achter in de rust.
Trainer/leider Marcel zet de meiden op scherp en vol vertrouwen stuurt hij ze de tweede helft in. Argon zet gelijk druk. Het resulteert in een doelpunt van spits Farah. Een enorme ontlading (1-1) en er zit meer in het vat. Argon speelt fantastisch over en kijkt goed waar iedereen te vinden is. Het is Bernis die, via een verdediger, verantwoordelijk is voor het 2de doelpunt (2-1). Het teamwork van voorhoede, middenveld en verdediging gaat weer gesmeerd  en anders is het keeper Renee die Argon behoedt van een tegendoelpunt. In de laatste minuten, na een prachtige voorzet van Sophie, is het Evi die op weergaloze wijze in een keer uithaalt en scoort. Deze bal is onbereikbaar voor de keeper (3-1).

De wedstrijd wordt afgefloten, de winst is wederom binnen. Ondanks een mindere 1ste helft, herpakte en domineerde Argon de 2de helft en blijft koploper in de competitie.