U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon naar vol...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon naar volgende ronde districtsbeker

Foto van Foto van Foto van
Argon heeft zich vrij gemakkelijk geplaatst voor de volgende ronde van de Districtsbeker. Tegenstander was zondag derdeklasser Zeevogels uit Egmond-Binnen dat van het begin af onder druk stond maar tot een score kwam het vooralsnog niet. De vleugelspelers Mark van der Weijden en Dylan Bergkamp konden zich lekker uitleven, echter hun acties werden niet beloond, vooral in de beginfase werden de meest simpele mogelijkheden verprutst. Zeevogels werd met een paar uitvallen zelfs gevaarlijk en maar knalde hoog over het doel van Terence Manschot. Nadat Mark van der Weijden zijn doelpoging in de handen van keeper Mees Kaptein eindigde en een kopbal van Jordly Petronia hetzelfde lot onderging was het Imar Kort die vlak voor rust de 1-0 op het scorebord zette.

De tweede helft zagen we wel een beter spelend Argon met soms leuke combinaties. Met nog een half uur te spelen werd het door Anouar El Yaakoubi 2-0 nadat hij de bal ontving via een goede actie van Mark van der Weijden. Argondoelman Terence Manschot zag in die fase zeer weinig ballen op zich afkomen. Nadat Mark van der Weijden lat en zijnet had getroffen kwam in de laatste minuut het derde doelpunt. Invaller reservedoelman  Nordin Vis debuteerde als veldspeler in de spits, na eerst met een kopbal keeper Kaptein van Zeevogels getest te hebben schoot hij in minuut 90 nummer drie voor Argon binnen.
Door deze 3-0 zege plaatst Argon zich voor de volgende ronde.

Opstelling Argon: Terence Manschot, Jordly Petronia, Dennis Filippo, Matthijs Coenradi, Justin Sporkslede, Maikel van de Water, Mark van der Weijden, Ian Refos (53. Soner Gedik), Imar Kort (85. Nordin Vis), Anouar El Yaakoubi, Dylan Bergkamp (77. Bas Boelhouwer).
Venen+Into+BusinessJumbo+VeenbrinkVermeij+Beheer+B.V.Handling+Company+MijdrechtReurings+Onroerend+GoedStichting+Ronde+Venen+FondsVan+ZuylenVerkaik+Holding+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Piton+ConsultancyLabre+Advocatenvan+der+Helm

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\