U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Spakenburg JO1...

Spakenburg JO11-1 vs Argon JO11-1

Er zijn soms van die dagen dat het niet zo loopt.....dit kan door allerlei omstandigheden zo zijn. Wellicht dat de spanning van Sint Maarten en de daarmee samenhangende snoep opbrengst daar vandaag debet aan was.

In ieder geval mochten de jongens wederom aantreden in Spakenburg en dit keer ook tegen Spakenburg. Op voorhand op papier een mooie affiche, op basis van de stand op de ranglijst wellicht een verplicht nummertje en in realiteit een rommelige wedstrijd (met name in de eerste helft) met vechtvoetbal.

Zonder de geblesseerde Sam (maar hoe gaaf dat hij gewoon wel aanwezig was) lag de bal na 20 seconden in het netje. Een combinatie tussen Jayden en Alec leverde een streep van 30 meter op (was de keeper nou nog met zijn handschoenen bezig???) en Alec had de 0-1 op de teller. Vrij snel volgde een overtreding op Maxime die net naast werd geschoten. Vrij kort achter elkaar volgden een aantal mogelijkheden (nog net geen kansen) zich achter elkaar op. Alec passte op Sebas die helaas Cas trof die voor de goal stond. Maar toch al rap viel de 1-1 uit een uittrap aan onze kant die effectief werd uitgespeeld. Na twee afstandsschoten werd het 2-1. Jayden had zijn handen vol aan zijn tegenstander, verloor het duel en met een knap schot in de korte hoek mocht Manolis voor de tweede keer de bal oprapen uit het net. Snel daarna volgde een afstandsschot van Spakenburg op de lat die precies op de lijn van Argon viel en goed werd weggewerkt (al moet ik bekennen dat de mannen van Argon na de wedstrijd vertelden dat de bal dik over de doellijn zat, kortom hier kwamen we goed weg). Mika en Koen hadden met regelmaat hun handen vol aan de tegenstanders en op het middenveld waren Mees, Cas en Sebas meer aan het verdedigen dan dat ze aan een goede aanval toekwamen. Na een scrimmage voor de doel van Spakenburg pakte Jesper de bal op en schot met links goed diagonaal in, 2-2! Vrij snel daarna en kort voor het rustsignaal glipt een uittrapbal door de verdediging van Spakenburg waardoor Jesper alleen op de keeper af, beheerst de 2-3 kon inschieten, een heel lekker moment om pauze te nemen.

In de tweede helft werd het spel van Argon meer verzorgd waardoor Spakenburg niet meer aan echte kansen toekwam (alhoewel de spanning er niet minder op werd). Aan het einde van de tweede helft werd een corner door Sebas met een volley in de onderhoek geschoten waardoor de eindstand op 2-4 kwam. Hopelijk komt er volgende week meer rust in de ploeg en houden de mannen zich aan de posities waar ze staan, dan wordt het vast een aantrekkelijkere wedstrijd.

Resumé, een kampioensploeg moet ook de moeilijke, lelijke wedstrijden “gewoon” winnen en wat dat betreft liggen de mannen nog steeds op koers!

ACTIEBLOK

Voetbalschool