U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Terechte neder...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Terechte nederlaag voor Argon bij Ter Leede

Foto van Foto van
Argon stond al na tien minuten achter in Sassenheim, een snelle aanval via de vleugels kon door Marc de Kruys ingetikt worden. Daarvoor waren er nog twee mogelijkheden voor de thuisploeg, een vrije kopkans zagen we die over ging en een goede mogelijkheid voor Siali ging naast. Argon deed wel wat terug, via Mark van der Weijden kwam de bal bij Younes Ouaali maar zijn inzet werd gekeerd door doelman Laszlo. Ook een snelle counter van Argon, nu van Mark van der Weijden werd ook een prooi voor de keeper van Ter Leede. De verdediging van Argon had duidelijk moeite met de snelle vleugelspitsen die regelmatig voor gevaar zorgden. Maar vooralsnog bleef het achterin dicht. In de slotfase van de eerste helft moest doelman Antonioli twee maal op rij redding brengen. Ook zagen we bij een corner voor Argon Patrick Lokken bij de tweede paal net niet scoren. Ook was Mark van der Weijden dichtbij de gelijkmaker maar ook nu was het de keeper die niet meewerkte.

De tweede helft werd het al snel 2-0 voor de thuisploeg, de Argondoelman wandelde met de bal aan de voet naar voren, echter Bok ontfutselde hem de bal en kon toen gemakkelijk scoren. Hoewel Argon wel beter speelde dan de eerste helft werd het vijf minuten later, ook weer mee een snelle uitval, 3-0 middels De Kruys. Toch maakte Argon nog de eretreffer, doelman Laszlo ging in de fout en Patrick Lokken profiteerde slim van 3-1. Hoewel de thuisploeg nog een handvol mogelijkheden kreeg om de score verder op voeren was het zeer onnauwkeurig in de afwerking en ook doelman Romero Antonioli redde een paar knap in de slotfase. Younes Ouaali en ook Van der Weijden deden in de slotfase nog pogingen maar effect had het niet.

Een terechte nederlaag voor de Argonauten die vanmiddag in Sassenheim geen antwoord hadden op de fysieke en sterker spelende tegenstander. Komende zaterdag kom Rijsoord naar Mijdrecht.
van+der+HelmJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Labre+AdvocatenVerkaik+Holding+B.V.Piton+ConsultancyVan+ZuylenHandling+Company+MijdrechtJumbo+VeenbrinkReurings+Onroerend+GoedStichting+Ronde+Venen+FondsVermeij+Beheer+B.V.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\