U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon kan voor...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon kan voorsprong niet vasthouden

Foto van Foto van Foto van
Argon kwam tegen de nummer zes op de ranglijst tot tweemaal toe op voorsprong maar kon dat niet vasthouden. Argon opende de score na twintig minuten maar moest voor rust al ondervinden dat Rijsoord op gelijke hoogte kwam. Een kwartier voor tijd scoorde Argon, alhoewel de verdediging onder druk stond de 2-1. Maar vijf minuten later profiteerde de bezoekers van balverlies in de Argondefensie en stond het met nog acht minuten te gaan weer gelijk. De voorlaatste minuut kon een invaller van Rijsoord als nog de driepunter binnen schieten en stond Argon wederom met lege handen.

Argon begon voortvarend, een schot van Jordly Petronia kon door doelman Bekkers tot corner worden verwerkt en even later kon Patrick Lokken net niet bij een knappe voorzet van Stefan Tichelaar. Rijsoord mikte in die fase te hoog bij een vrije schietkans. Maar na twintig minuten werd Argon beloond, een mooie aanval eindigde op rechts bij Jordly Petronia en zijn voorzet op maat werd door Patrick Lokken tegen de touwen gejaagd. 1-0. Daarna zagen we twee fraaie acties van Argon doelman Romero Antonioli, een inzet van De Groot en een vrije trap van Hosaka werden door hem knap gepareerd. Maar daarna moest Argon toch weer buigen voor Rijsoord, eerst mikte Michael van Gool te hoog maar een tiental minuten later profiteerde hij van knullig uitverdedigen van Argon vlak bij de eerste paal, hij bemachtigde de bal en schoof de bal toen binnen 1-1. Daarna nog twee goede mogelijkheden voor Argon, een voorzet van Tichelaar werd door Anouar el Yaakoubi op de paal geschoten en vlak voor het rustsignaal kon Younes Ouaali net niet bij de bal op aangeven van Petronia. Rijsoord kreeg in die fase nog een vrije trap maar De Groot zag doelman Antonioli ingrijpen.

Na de thee kreeg Argon wel weer mogelijkheden, een voorzet van Ouaali stuiterde voorlangs het doel en een schot van Stefan Tichelaar ging via een verdediger rakelings naast. Daarna stond Argon flink onder druk maar Hoekstra evenals Jacobs produceerden afzwaaiers. Ouaali leverde daarna een bal af aan El Yaakoubi maar die treuzelde te lang en moest de bal weer inleveren. Met nog ruim een kwartier te gaan kreeg Argon een vrije trap dichtbij de zijlijn, Ouaali zette voor en de meegekomen Dennis Filippo kopte fraai in 2-1. Daarna profiteerde Rijsoord opnieuw van een foutje achter in bij Argon. Antonioli gooide de bal naar links maar de verdediger kon de bal niet goed onder controle krijgen, hij verloor de bal en invaller Berends schoot raak. 2-2. Argon had nog acht minuten om alsnog een punt in Mijdrecht te houden, maar helaas met nog één minuut op de klok scoorde invaller Jacobs 2-3. Patrick Lokken produceerde nog een omhaal na een mooie combinatie maar die actie leverde geen punt op.

Zaterdag gaat Argon op bezoek bij AFC in Amsterdam.
Reurings+Onroerend+GoedStichting+Ronde+Venen+FondsJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Handling+Company+MijdrechtPiton+ConsultancyLabre+AdvocatenVermeij+Beheer+B.V.Jumbo+VeenbrinkVan+ZuylenVerkaik+Holding+B.V.van+der+Helm

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\