U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Goede eerste h...

Goede eerste helft niet genoeg

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen De Vecht uit Loenen aan de Vecht op het programma. Qua omstandigheden voor de tweede helft van november hadden we niets te klagen met een zonnetje en geen noemenswaardige wind. Alle reden dus voor een mooie wedstrijd. Na wat fuzz over het juiste veld kon er afgetrapt worden.

Argon ging direct verder waar het vorige week gestopt was: met aanvallen. In de eerste de beste aanval brak Ismail prachtig door, was twee verdedigers te snel af en schoot op de paal. Matthijs was er snel bij om de terugspringende bal in het doel te schieten en zo stonden we na 2 minuten “ineens” met 0-1 voor.
Gesterkt door de vroege goal namen de Argonauten het heft in handen. Arnout verdeelde het spel op het middenveld, Sonny, Sem, Casper en Milan hielden het spel breed op de zijkanten en Pablo en Milan knapten defensief werk op voor de verdediging. In het centrum van de verdediging waren Amine, Abdoel en Daan attent en aan de zijkanten knapten Wesley en Ricardo het nodige werk op. Doelman Danny pakte de nodige ballen en zorgde voor gevaar met uitstekende verre uittrappen. Het stond lekker de eerste helft en langs de kant werd voorzichtig opgemerkt dat een tweede Argon-goal wel zou mogen vallen om een veiliger marge te hebben. Ondanks prima spel kwam die tweede goal er maar niet. Sterker in het tweede deel van de eerste helft kwam De Vecht op gelijke hoogte. Beide ploegen hadden daarna kansen op een voorsprong, maar het bleef bij 1-1 bij rust.

De tweede helft was een compleet ander verhaal. De Vecht kwam veel beter uit de startblokken en speelde aanmerkelijk feller dan in de eerste helft en dan onze Argon-jongens. Dat leidde al snel tot de 2-1. Achterin groeide de laatste man van De Vecht bovendien uit tot de beste man van het veld door onze aanvallers helemaal uit de wedstrijd te spelen. Pas na de 3-1 kwamen er weer Argon aanvallen. Via enkele counters waren er mogelijkheden voor Argon maar de Loenense keeper was steeds attent. Jammer maar helaas kreeg de leuke eerste helft geen mooi vervolg en bleef het bij 3-1.
Labre+AdvocatenJumbo+Veenbrinkvan+der+HelmReurings+Onroerend+GoedVermeij+Beheer+B.V.ABN+AMRO+Bank+N.V.Handling+Company+MijdrechtFlynth+adviseurs+en+accountantsStichting+Ronde+Venen+FondsPiton+ConsultancyVan+ZuylenZiekenhuis+AmstellandVerkaik+Holding+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.

ACTIEBLOK

Voetbalschool