U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Titel moet nog...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Titel moet nog (even?) wachten

Foto van
Helaas! Helaas!!! We zijn vandaag (nog) geen kampioen geworden. Spelers, trainers, ouders: we waren er allemaal klaar voor, maar na het 1-4 verlies tegen Sporting Martinus zullen we nog een weekje moeten wachten.
En het begon nog wel zo goed op het gladde, licht bevroren kunstgras. Langs de kant was er meer spanning dan bij de jongens op het veld. We begonnen goed en al in de 3e minuut kwamen we op voorsprong. Maxime kapt goed een tegenstander uit en gaf voor op Sebas, die met zijn linkerbeen overtuigend binnenschoot. Daarna had Jayden op links een goede balverovering en ook een prima pass op Jesper in huis. En aan de rechterkant werd, door voorwerk van Koen, Sam bijna gevaarlijk. Na een minuut of tien dan het eerste gevaar aan onze kant. Een corner van hun kwam gevaarlijk voor, maar Manolis had de bal in tweeën klemvast. Floris en Mika hadden achterin een goed blok en voorin kwam Alec net te kort om gevaarlijk te worden. De gasten speelden wat meer op de counter, maar waren daar af en toe zeer gevaarlijk mee. Manolis kwam een keer met lef uit, maakte een overtreding net buiten “de zestien” en hield er een bloedneus aan over. Maar gelukkig kon hij verder. Even later ruimde Mees overtuigend de bal weg, waarna de mooiste aanval van de dag (over meerdere schijven en 1 keer raken) net geen treffer opleverde. Het duel was behoorlijk in evenwicht en met de benauwde 1-0 voorsprong gingen we de rust in.

Na de rust speelde het spel zich voornamelijk op het middenveld af en waren de kansen schaars. Mika had een prima pass op Jesper die op de achterlijn zijn man passeerde en Sebas probeerde te bereiken, maar die net niet tot een schot kwam. Na een minuut of tien had Manolis een prachtige reflex in huis, tikte de bal op de bovenkant van de lat, maar bij het dalen viel die toch onze goal in. Floris probeerde de bal uit alle macht nog van de lijn te halen, wat dus helaas niet lukte, maar (nog helazer) zichzelf zo blesseerde dat hij niet verder kon. En dat was pech want hij had de spits van de gasten tot dan toe volledig in de tang. Voorin werd Cas dreigend en via een verdediger werd het daardoor een corner die Jesper met een volley bijna binnenschoot. Even later schoot hij op de keeper na een mooie pass van Alec. Tien minuten voor tijd kwamen we knullig achter. Manolis gleed uit bij het nemen van een doeltrap waardoor de spits de bal zo in het lege doel kon schuiven. Een minuut later had Alec de gelijkmaker moeten maken, maar hun keeper redde fraai. We probeerden het nog wel maar er was te kort tijd. Dat het bij snelle uitbraken van Martinus nog 1-3 en 1-4 werd was voor de statistieken. Een spannende pot voetbal tussen twee goede ploegen leverde voor ons het niet gewenste resultaat op. Volgende week uit bij Altius de titel dan maar binnenslepen. Dat verdienen deze boys!
Stichting+Ronde+Venen+FondsJumbo+VeenbrinkVerkaik+Holding+B.V.Reurings+Onroerend+GoedVermeij+Beheer+B.V.Labre+Advocatenvan+der+HelmVan+ZuylenPiton+ConsultancyJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Handling+Company+Mijdrecht

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\