U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Met opgeheven ...

Met opgeheven hoofd

Gisteren stond al weer de een na laatste wedstrijd voor de kerstvakantie op de rol. Nou was de wedstrijd tegen Muiden niet direct een wedstrijd waar wat te halen viel voor onze Argon mannen. Gelet op de uitslagen tot nog toe van beide teams was sprake van een behoorlijk krachtsverschil. Doel was daarom zo goed mogelijk partij bieden om na afloop met opgeheven hoofd het veld te kunnen verlaten.

Bij de aftrap bleek al dat het team van Muiden qua fysieke power veel te bieden had zoals drie 15-jarige dispensatiespelers. De regels staan dat toe, dus niets om over te mopperen, maar zo worden krachtsverschillen wel enorm. Toch gingen onze jongens aan de slag. Het idee was een muur te bouwen voor de goal om niet meer dan 9 tegengoals te krijgen. Zo kreeg de achterhoede bij aftrap bestaande uit Abdoel, Amine, Wesley en Ricardo in de loop van de wedstrijd assistentie van Pablo die zijn opdracht om de nummer 9 van Muiden het spelen zo goed mogelijk onmogelijk te maken, heel goed uitvoerde in dienst van het team. Ook Milan D. liep voor de verdediging te stofzuigeren als vanouds. Hij kreeg daar assistentie bij van Sem die aan alle kanten gaatjes dicht liep. Het krachtsverschil was te groot om Muiden op de “0” te houden, maar met zo nu en dan kunst en vliegwerk hield doelman Danny de schade uitstekend beperkt. Zo liep Muiden in de eerste 25 minuten uit naar 0-5. Toen bleek dat het wisselen van de nummers 3 en 9 van Muiden enorme impact had op het krachtsverschil. Ineens was er de mogelijkheid voor Argon om wat te combineren. Milan S., Sonny en Issy wisten al combinerend in de buurt van de “16” van Muiden te komen. De eerste corner werd gevierd als een belangrijk wapenfeit. De vreugde was compleet toen Arnout met een machtig afstandsschot de 1-5 op het bord zetten in de 39e minuut van de eerste helft.

In de tweede helft stelde Muiden orde op zaken. Er was weer gewisseld en met name de nummer 3 maakte het Casper en Matthijs enorm lastig door zo ongeveer alleen alle gaten dicht te lopen. Zij trokken regelmatig de diepte in op zoek naar mogelijkheden, maar die werden iedere keer geneutraliseerd. Muiden liep kort na rust even heel snel uit naar 1-8 en even leek een afstraffing in de volstrekt grijze lucht te hangen. Gelukkig bracht de paal enkele malen redding. Kantelpunt in de wedstrijd was allereerst een strafschop voor Muiden die behoorlijk naast geschoten werd. Vervolgens leek een Muiden aanvaller op weg naar 1-9 toen die alleen ontsnapt al voorbij doelman Danny was, maar daar ineens Daan met gevaar voor eigen leven voor de bal dook en een zekere treffer voorkwam. Het aanvalsspel van Muiden stokte wederom toen de twee sterspelers door de coach van het veld werden gehaald wegens te weinig samenspel met de anderen (!). Dat gaf wederom Arnout de mogelijkheid voor een machtig slotakkoord door uit te breken en koelbloedig de 2-8 eindstand op het bord te zetten. Missie geslaagd want de heren konden met opgeheven hoofd in de kantine het lijf verwarmen met frietjes!
Reurings+Onroerend+GoedFlynth+adviseurs+en+accountantsJumbo+VeenbrinkVan+ZuylenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.van+der+HelmVermeij+Beheer+B.V.Piton+ConsultancyZiekenhuis+AmstellandStichting+Ronde+Venen+FondsVerkaik+Holding+B.V.Labre+AdvocatenHandling+Company+MijdrechtABN+AMRO+Bank+N.V.

ACTIEBLOK

BSO