U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Ook oefenwedst...

Ook oefenwedstrijden tellen mee!

Foto van Foto van Foto van
Zaterdag 2 december was er een oefenwedstrijd geregeld tegen AMVJ in Amstelveen. Een mooie opwarmer voor de topper, die volgende week gespeeld zal worden tegen de koploper uit de poule! Nou ja, opwarmer... om 11.00 uur begon de wedstrijd op een wit, ijzig grasveld. Goed genoeg om op te spelen, maar voor de spelers en meegereisde supporters een tikkie koud!

In de eerste helft was duidelijk te zien dat de ploegen aan elkaar gewaagd waren. Het spel ging over en weer, maar toch leek Argon meer kansen te creëren en vaker op de helft van de tegenstander te spelen. Het was een beetje tam in het begin, maar dat kwam wellicht door de kou. Na een aantal aanwijzingen vanaf de kant van de trainers, kwam Argon beter in het spel en scoorde Per een mooi doelpunt: 1-0! Was het toeval, dat Quinten net met dat doelpunt in de wissel zijn "gelukshandschoenen" aandeed? Geen idee, maar de voorsprong stond! Marijn moest zijn gelukshandschoenen ook gebruiken, want AMVJ kwam vaker in de buurt van zijn doel. Een mooie redding, waarbij Luc ook nog de bak van de lijn haalde, zorgde voor wat extra spanning!

Daarna was het rust. Even wat limonade en daarna snel verder, want ze konden beter blijven bewegen. Die tweede helft begon ook goed. Via de buitenkant werd er goed gebruik gemaakt van de spelers die daar de ruimte inliepen. Erg leuk om te zien dat Argon dit steeds beter doorkrijgt. Af en toe nog wat strakkere en snellere passes en dan gaan ze helemaal overal doorheen! Toeval of niet, maar de 2-0 kwam met een mooi schot van Quinten: nèt gelukshandschoenen! Misschien kan hij die volgende week ook meenemen?
Helaas kwam AMVJ toch terug op een 2-1 stand. Balende verdedigers, maar klaar om verder te spelen en zich niet gek te laten maken. Alleen gingen de ballen er voor Argon niet meer in. Het werd lastiger voorin en toen AMVJ weer uitbrak, werd de bal rommelig achter Marijn gewerkt. Tja, ook rommelig telt...2-2!
Helaas was er niet genoeg tijd meer voor Argon om weer op voorsprong te komen en werd er afgefloten door de scheidsrechter. Een spannende wedstrijd, ze waren zeker aan elkaar gewaagd en een goede generale voor volgende week.

Na een laaaange warme douche voor de jongens en warme chocomel/koffie voor de supporters zat er nog een verrassing in de schoenen van Argon JO11-4. Een chocoladeletter met een prachtig gedicht. Dank u Sint-erik-klaasje, erg aardig en lekker!

Op naar volgende week!!