U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > FC Rijnvogels ...

FC Rijnvogels trekt bij Argon aan het langste eind

Foto van Foto van
Argon heeft FC Rijnvogels niet op knieën kunnen krijgen, na een doelpuntloze eerste helft kwam Argon wel op voorsprong maar dat kon Argon niet vasthouden, binnen twee minuten stond het achter. Een kwartier voor tijd werd nog 1-3. Maar verder liet Argon het niet komen, het scoorde nog wel de aansluitingstreffer, de gelijkmaker hing in de lucht maar enig geluk ontbrak deze middag bij de thuisploeg.

In de eerste helft had Argon zeker wel aanvallende bedoelingen maar het bleef bij pogingen. Fusie Club Rijnvogels kreeg de eerste mogelijkheid na een kwartier, Jaap van Duijn mocht wel erg lang doorgaan maar toen het op de afwerking aan kwam ging de bal naast. Een poging van Pieter van der Breggen ging over en een andere poging werd door Romero Antonioli gekeerd. Daarna werd een schot van Younes Ouaali door keeper De Ruyter gepakt en dat lot onderging ook een kopbal van Patrick Lokken op aangeven van Stefan Tichelaar. Daarna stond Argon wel even onder druk maar Antonioli redde na een afgeketste vrije trap en ook bij inzetten van Staal en Van der Stoep greep de Argon doelman goed in. Daarna scoorde Patrick Lokken wel maar door de assistent was buitenspel geconstateerd.

De tweede helft leek het met Argon de goede kant op te gaan, een pass van Maikel van de Water op Mark van der Weijden  werd door laatstgenoemde hard ingeschoten maar keeper De Ruyter reageerde met een uitstekende reflex. Even later bracht Van der Weijden Anouar el Yaakoubi in stelling en die schoot raak 1-0. Daarna weer een leuke aanval waar Lokken de bal op Van der Weijden speelde maar die kwam net een teenlengte te kort. Na zo’n zestig minuten werd een uitval van Rijnvogels fataal voor Argon. Een schot van dichtbij werd door Antonioli nog wel gekeerd maar in de rebound scoorde Van Dijk de 1-1. Twee minuten later was bij een aanval over links opnieuw Van Dijk die de 1-2 op het bord zette. Nog was de malaise bij Argon niet over, na een hoekschop kon de vrijstaande Staal de zege voor de Katwijkers veilig stellen.
In het kwartier dat Argon nog restte deed Argon wel pogingen om nog een doelpunt te forceren, dat lukte in minuut 82 toen Dennis Filippo op aangeven van Lokken de 2-3 scoorde. Verder kwam Argon niet, een vrije trap van Maikel van de Water ging over en een schot van Stefan Tichelaar werd een prooi voor de doelman.

Zaterdag speelt Argon de laatste wedstrijd van 2017, het gaat op bezoek bij Zwaluwen Vlaardingen.