U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO11-4 b...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon JO11-4 bekert door in 2018!

Foto van Foto van Foto van
Vandaag is de laatste wedstrijd van dit jaar voor Argon JO11-4. Nog 1 wedstrijd en dan begint de winterstop. Wel even lekker, want het weer wordt steeds minder "voetbalvriendelijk" met sneeuw, ijs en regen ;-).

Alhoewel ook de meeste ouders vandaag twijfelden of de wedstrijd wel doorging, kwamen we aan bij SV de Vecht in Loenen aan de Vecht waar het veld gewoon bespeelbaar was. Prima, dan gaan we er ook voor!

Er werd goed aan de wedstrijd begonnen. De jongens waren actief en zaten goed op de tegenstanders. Daardoor werd er veel op de helft van SV De Vecht gespeeld en kwamen er een aantal kansen. Maar pas vanuit de 1e corner, geschoten door Milan en dankzij een voorzet van Cayden tikte Luc de 1-0 binnen. In de 5 minuten erna, werd er meteen nog 2x gescoord: Cayden gaf een mooie pass naar Milan die vrij stond voor het zo en hem zo binnen kon tikken: 2-0 en toen dachten Per en Luc, dat kunnen wij ook! Mooi samenspel bracht de bal voor Milan die weer op de juiste plek stond en de 3-0 binnen schoot. Milan scoorde later nòg een keer: een mooie hattrick in de eerste helft! Je kon zien dat SV de Vecht nu echt tekort kwam. Argon speelde erg goed over en daardoor kwam ze steeds door de verdediging heen. Ook de verdedigers van Argon, Tijn en Joey, hadden een aantal mooie opruimacties achterin waardoor SV de Vecht gewoon niet in de buurt van Marijn konden komen. Een één-tweetje tussen de gebroeders Zitvast zorgde uiteindelijk voor de 5-0, ingeschoten door Quinten.

Dit was ook de ruststand. Even wat limonade erin en dan snel weer door.

Marijn had de eerste helft misschien een paar keer de bal gehad door terugspelen, maar echte reddingen waren niet nodig. In het begin van de 2e helft moest ie wel een keer goed uitkomen en de bal keren met een knappe redding! Daarna volgde een aantal mislukte schoten op doel. Volgens Erik moest de bal "wel tussen de palen he???", maar lukte dat gewoon even niet. Gelukkig maakte Allieldin, na een aantal mooie schijnbewegingen, de 6-0. Daar gingen ze weer! Daarop volgden doelpunten van Quinten (7-0), Luc (8 èn 9-0), Thijmen (10-0) en Per (11-0). Met een mooie opbouw van achteruit, werd de 12-0 goed ingeschoten door Milan en volgden er nog een bal op de lat èn op de paal van Cayden: bìjna Cayden!
Terwijl de supporters dachten dat het nu echt klaar was, maakte Per er toch nog 13-0 van. Een mooie winst met wéér dubbele cijfers! En een ronde verder voor de beker, waar zullen ze de volgende keer heen moeten? We gaan het zien...

Voor nu is het even klaar met de wedstrijden, de winterstop is begonnen. Voor iedereen een leuke kerstvakantie gewenst, gezellige kerstdagen en een geweldig nieuw jaar! Dat 2018 maar weer heel veel voetbalplezier mag geven aan de spelers van Argon JO11-4, trainers Erik en Roy en alle vaste supporters!
Labre+AdvocatenJumbo+VeenbrinkVan+ZuylenPiton+ConsultancyStichting+Ronde+Venen+FondsVenen+Into+BusinessReurings+Onroerend+GoedHandling+Company+MijdrechtVermeij+Beheer+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.van+der+HelmVerkaik+Holding+B.V.

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\