U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon doet zic...

Argon doet zich tekort in Nootdorp

Foto van Foto van
In een sportieve wedstrijd heeft Argon zich in de wedstrijd tegen Nootdorp duidelijk tekort gedaan. Nootdorp kwam al na zes minuten gemakkelijk op voorsprong maar daarna ging het in de eerste helft tamelijk gelijk op, in het vervolg kreeg Argon heel wat mogelijkheden maar de pechduivel was duidelijk aanwezig in Nootdorp. Een gemakkelijk gegeven strafschop zeven minuten voor tijd werd door Argon gemist en ook 100% kansen werden niet verzilverd.

Snel tegendoelpunt
Argon liep in deze wedstrijd al snel achter de feiten aan, Nootdorp speler Polina Luiza kon vrij gemakkelijk het strafschopgebied binnen wandelen en verder ongehinderd een hoek uitzoeken, het werd rechts en te dichtbij voor Romero Antonioli om te kunnen ingrijpen. 1-0. Argon probeerde natuurlijk om deze achterstand ongedaan te maken echter de mogelijkheden die er waren lukten allemaal net niet. Een verre ingooi werd door Patrick Lokken ingekopt maar door doelman Augustinus tot hoekschop verwerkt, de hoekschop die volgde werd ook een prooi voor de Nootdorp sluitpost. Ook een vrije trap van Maikel van de Water pakte de keeper en een poging van Stefan Tichelaar ging naast. Nootdorp kreeg een paar vrije trappen die er gevaarlijk uitzagen maar Antonioli, al kreeg hij bij een corner van Nick Sleeking in tweede instantie de bal onder controle, greep tijdig in. Argon kreeg voor rust nog een mogelijkheid, een hoekschop van Stefan Tichelaar werd door Dennis Filippo maar net naast geknald. Vlak voor rust moest Patrick Lokken worden vervangen, na een botsing met keeper Augustinus kon hij niet meer verder spelen, Imar kort verving hem.

Gemiste kansen
De tweede helft verving coach Ron van Niekerk Rida die zijn plaats moest afstaan aan Jordly Petronia. Argon speelde de tweede helft wel beter en had een groot veldoverwicht maar de scherpte ontbrak. Een schot van Ian Refos ging naast en Tichelaar had opnieuw geen geluk toen hij op aangeven van Maikel van de Water op doel knalde maar zag dat keeper Augustinus met de voet kon redden. Ook en afstandsschot van Lorenzo Zorn zoefde langs de verkeerde kant van de paal. Nootdorp zat ook niet stil zo werd een hoekschop van Nick Sleeking een prooi voor Antonioli en bij een vrije kans voor Charlie Windhorst kon de Argon verdediging hem net op tijd de bal ontfutselen. Dat lot onderging ook Nootdorp aanvaller Polina Luiza. Vervolgens knalde van de Water op de keeper en schoot de voor Coen Horb ingevallen Younes Ouaali over. De laatste zeven minuten waren de grootste kansen voor Argon, een gemakkelijk gegeven strafschop werd door Tichelaar te slap ingeschoten. Maar drie minuten later kon Tichelaar zich revancheren, op aangeven van Kort schoot hij van dichtbij op de keeper. Een teleurstellend resultaat voor een hard werkend Argon.

Zaterdag kan Argon zich revancheren als RVVH op bezoek komt. Maar eerste woensdag thuis voor de beker tegen Velsen.
Reurings+Onroerend+GoedVermeij+Beheer+B.V.Stichting+Ronde+Venen+FondsJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Ziekenhuis+AmstellandFlynth+adviseurs+en+accountantsvan+der+HelmHandling+Company+MijdrechtPiton+ConsultancyJumbo+VeenbrinkLabre+AdvocatenABN+AMRO+Bank+N.V.Van+ZuylenVerkaik+Holding+B.V.