U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Einde bekeravo...

Einde bekeravontuur

Foto van Foto van
In een ronduit matige wedstrijd is Argon er niet in geslaagd om de laatste 16 van de districtsbeker te bereiken.

In een vlakke eerste helft vielen er weinig kansen te noteren, de doeltreffende vrije trap van Younes Ouaali op slag van rust kwam dan ook als een verrassing, schijnbaar ook voor de doelman van Velsen die zich op de inzet leek te verkijken.
Vijf minuten na de hervatting wist Groenewoud te profiteren van niet attent verdedigen en kopte bij de tweede paal de gelijkmaker binnen. In een periode, waarin het spelpeil allengs minder werd, wist de eerste klasser na 71 minuten een uitval via Castricum om te zetten in de 1-2 voorsprong, op dat moment zeker niet onverdiend te noemen.
In de slotfase richtte Argon zich op, nam het initiatief en wist via Soner Gedik de gelijkmaker achter doelman van der Lugt te frommelen, maar tot een verdere treffer kwam het niet.

Strafschoppen dus, en daarin wist Terence Manschot een van de inzetten te keren, maar omdat zijn collega dat deed bij de inzetten van Soner Gedik en Gerard Aafjes zorgde hij er voor, dat de naam van RKVV Velsen morgen in de kokertjes zit en Argon zich volledig kan gaan concentreren op de zware taak van klassenbehoud.