U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Mooie start va...

Mooie start van het nieuwe jaar

Op zaterdag 27 januari was er de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. De voorjaarscompetitie laat nog op zich wachten, dus werd er geoefend in en tegen Zevenhoven. Ietwat gekortwiekt door verjaardagen en virussen verschenen de heren aan de aftrap.

Oefenwedstrijden zijn er om ritme op te doen en dingen uit te proberen. Zo vervulde Sem vandaag de rol van “stofzuiger” op het middenveld. In combinatie met Arnout, Sonny en Milan S. zag dat er heel leuk uit. Er werd mooi gecombineerd en regelmatig leverde dat gevaar op. Pablo was als aanvaller prima op dreef en viel met een paar mooie rushes langs de zijlijn. Achterin stond de verdediging de eerste helft prima met Abdoel, Daan en Amine in het centrum, Ricardo en Milan D. vulden de backposities goed in.

Het spel leverde een licht overwicht op, met wat kansen uit afstandsschoten. De goed meevoetballende keeper Danny wist uiteindelijk met een machtige uittrap de verdediging van Zevenhoven te verrassen. Ismail wist wel raad met dit buitenkansje en bracht de 0-1 op het scorebord.
Na rust was het allemaal net iets minder. Een mooie aanval werd door Matthijs attent afgerond zodat de stand al vlot op 0-2 kwam. Daarna was het samenspel allemaal wat minder en waren er net te veel spelers op zoek naar hun goaltje. Toen ook enkele verdedigers wat te enthousiast ten aanval trokken ontstonden er enkele kansen voor de thuisclub. Onze keeper wist die met wat acrobatische toeren te keren. Dat resulteerde in een mooie overwinning en een wijze les!
ABN+AMRO+Bank+N.V.Labre+AdvocatenVan+ZuylenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Reurings+Onroerend+GoedJumbo+VeenbrinkZiekenhuis+AmstellandVerkaik+Holding+B.V.van+der+HelmFlynth+adviseurs+en+accountantsStichting+Ronde+Venen+FondsHandling+Company+MijdrechtPiton+ConsultancyVermeij+Beheer+B.V.