U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Woensdagavondv...

Woensdagavondvoetbal

Woensdag 31 januari was er voor onze heren in Uithoorn een bijzondere training in de vorm van een oefenwedstrijd tegen Legmeervogels. Het team van oud-teamgenoot Romeo was de tegenstander. De omstandigheden waren best zwaar: de jongens moesten kou, nattigheid en een zompig veld trotseren.

Gelukkig hadden de heren het goede voetbal van de afgelopen zaterdag meegenomen en was er vanaf de aftrap veel te genieten. Spits Ismail wist al vrij vlot zijn snelheid optimaal te benutten en twee keer te scoren. Die voorsprong kwam de hele eerste helft niet in gevaar. Doelman Danny werd gesteund door een solide verdediging. Abdoel, Amine en Daan gaven in het centrum weinig weg. Ricardo en Wesley waren aan de zijkanten goed op dreef. Op het middenveld bemanden Sonny en Matthijs de zijkanten, terwijl Milan S. de zieke Arnout verving op “10”. Het overspel was weer goed en het liep best lekker. Legmeervogels kwam daardoor eigenlijk niet tot echte mogelijkheden.

Aan het begin van de tweede helft was de concentratie ineens compleet weg. Was er in de eerste 35 minuten geen vuiltje aan de lucht, in de tweede helft draaide Legmeervogels de stand binnen 10 minuten naar 3-2. En dat lag niet zo zeer aan Legmeervogels. Passes kwamen niet aan en duels werden veel te gemakkelijk ingegaan. Na pak hem beet een kwartier was het de heren duidelijk dat er werk aan de winkel was. De verdediging werd weer wat beter dichtgemetseld. Op het middenveld knokten Milan D. en Tycho zich weer in de wedstrijd. Pablo stuurde daarbij het aanvalsspel. Dat leverde allereerst de gelijkmaker op toen Sem uitstekend door ging en raak schoot. In de slotfase wist Casper zich langs twee verdedigers te frommelen waarna Ismail met zijn derde goal de 3-4 binnen schoot.

Zo was er een keurige tweede winstpartij in 5 dagen, waarbij de heren na een mindere fase prima karakter toonden in de laatste 20 minuten van de tweede helft!
Van+ZuylenHandling+Company+MijdrechtLabre+Advocatenvan+der+HelmStichting+Ronde+Venen+FondsJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Piton+ConsultancyFlynth+adviseurs+en+accountantsJumbo+VeenbrinkVermeij+Beheer+B.V.Verkaik+Holding+B.V.Ziekenhuis+AmstellandReurings+Onroerend+GoedABN+AMRO+Bank+N.V.