U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Nipte zege Arg...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Nipte zege Argon op concurrent RVVH

Foto van
Tegen concurrent RVVH uit Ridderkerk heeft Argon een nipte 1-0 overwinning behaald. De eerste helft kwam Argon, tien minuten voor rust, via een fraai doelpunt verdiend op voorsprong. De tweede helft verliep rommelig, mede door de vele blessurebehandelingen. Argon liep achteruit te voetballen en kreeg duidelijk minder mogelijkheden dan voor rust. De ploeg uit Ridderkerk stuitte meerdere malen op een onverzettelijke Argondoelman Romero Antonioli.

Leuke combinaties
Bij vlagen legde Argon mooie combinaties op de kunstmat, en sommige lukten ook prima, echter de afronding is nog een heikel punt. Doelman Danny Spelde van RVVH kreeg dan ook menig vangballetje te verwerken. Het begon al met een kopbal van Imar Kort die de bal van links ontving en vervolgens de doelman gemakkelijk in zag grijpen. Ook Ian Refos zag zijn actie eindigen bij doelman Spelde. Ook Lorenzo Zorn probeerde het eens van afstand maar hij mikte te hoog. Na een half uur kreeg RVVH daarna zijn eerste mogelijkheid, een vrije trap vanaf de rand strafschopgebied, Sanzio Dieterich schoot effectvol in maar Romero Antonioli stond goed opgesteld. Een minuut later zag Soner Gedik een halve omhaal net voorlangs de tweede paal schieten. Enkele minuten later werd een fraaie aanval van Argon afgeslagen, echter Maikel van de Water stond op de goede plaats toen de bal weggeschoten werd, hij lanceerde een hard schot dat in de kruising via onderkant lat tegen het net sloeg. Keeper Spelde zat wel in goede hoek maar was kansloos, 1-0. Met nog tien minute gaan beloonde Argon een mooie combinatie niet, Imar Kort mikte net naast de verkeerde kant van de paal.

Achteruit
In de tweede helft was er duidelijk minder te genieten voor de Argon supporters, RVVH drong nu meer aan en Argon liet zich terugdringen. Kleine mogelijkheden deden zich wel voor, zo sloeg keeper Spelde een vrije trap van Maikel van de Water weg en schoot Sanzio Dieterich namens RVVH voorlangs. Een kwartier voor tijd moest Soner Gedik zich laten vervangen door Bas Boelhouwer. Bij het begin van de eerste helft was ook Jordi Mosmans van RVVH uitgevallen, hij werd later per ambulance afgevoerd. De aanwezige arts vreesde voor een beenbreuk. Het spel werd in die fase rommelig en RVVH kreeg mogelijkheden. Diego Rietveld verscheen alleen voor Antonioli maar die greep goed in, dat deed de Argonkeeper even later ook toen hij een schot onder de lat vandaan tikte. In de slotfase nog twee mogelijkheden, Van de Water schoot in handen keeper, ook een hoekschop onderging eenzelfde lot. De mooiste kans was in de slotfase voor Ridderkerk, echter het schot van Dieterich kwam op de vuisten van Romero Antonioli.

Zaterdag is Argon vrij van competitie verplichtingen.
Piton+ConsultancyVerkaik+Holding+B.V.Labre+AdvocatenJumbo+VeenbrinkVenen+Into+BusinessJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Vermeij+Beheer+B.V.van+der+HelmHandling+Company+MijdrechtReurings+Onroerend+GoedVan+ZuylenStichting+Ronde+Venen+Fonds

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\