U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Winst bekerwed...

Winst bekerwedstrijd Argon JO15-3

Na twee keer onnodig verlies in de competitie voor de winterstop staat de JO15-3 deze middag op scherp om hun kwaliteit te laten gelden in de bekerwedstrijd tegen DOB JO15-1. Een lastige opgave, want op papier is DOB de sterkste partij. Maar dat zegt niets voor trainer Jan Lucas, die altijd het volste vertrouwen heeft in zijn jongens.

Het is spits Chakir die het eerste doelpunt al snel weet te scoren in de eerste 10 minuten en hiermee de toon zet voor wat komen gaat. Argon blijft druk zetten en goed overspelen, ondanks dat DOB het ze enorm lastig maakt, ook in het veld blijken zij een geduchte tegenstander. Argon krijgt vele kansen, maar DOB is in het bezit van een goede keeper. Dan is het aanvoerder Kevin die het tweede doelpunt maakt en de toeschouwers hebben er alle vertrouwen in dat Argon deze voorsprong niet uit handen geeft. Scheidsrechter Anthony fluit deze wedstrijd fantastisch en zorgt dat deze wedstrijd goed verloopt.

Na de rust neemt Argon weer de leiding. Imad zorgt met een prachtig lopje van afstand, over de keeper van DOB, voor het derde doelpunt. DOB probeert natuurlijk ook de verdedigers uit van Argon, ze bezitten een zeer goede spits, maar dan treffen zij keeper Amine, die elke kans van DOB stopt. Door een overtreding op spits Cas geeft de scheidsrechter een penalty aan Argon, die genomen wordt door de inmiddels vaste penaltykiller Amine. Hij is de enige keeper van Argon die ze stopt en maakt. Het wordt 4-0 en daarmee is de wedstrijd bepaald.

Argon JO15-3 bekert dus nog door, dit was een welverdiende overwinning.
Stichting+Ronde+Venen+FondsHandling+Company+Mijdrechtvan+der+HelmVermeij+Beheer+B.V.Piton+ConsultancyVerkaik+Holding+B.V.Reurings+Onroerend+GoedVan+ZuylenLabre+AdvocatenJumbo+VeenbrinkJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.