U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Goede tweede h...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Goede tweede helft net niet genoeg

Foto van
Zaterdag 17 februari stond de eerste wedstrijd van de competitie op het programma. De voorjaarscompetitie startte waar de najaarscompetitie eindigde: bij Altius in Hilversum. Het enige verschil was dat de gemiddelde leeftijd van tegenstander Altius een à twee jaar hoger was dan van het team 2 weken geleden.

Nu zijn we dat inmiddels wel wat gewend. De heren stonden dus vol goede moed aan de aftrap. Die goede moed werd omgezet in een eerste helft waarin Altius iets sterker was en Argon het moest hebben van counters. Naarmate de eerste helft vorderde sloop er zand in de Argon machine. Eerste tegenvaller hadden we al kort na de aftrap met het uitvallen van Milan D. met liesklachten. Altius kreeg langzamerhand de overhand doordat het bij Argon verdedigend niet goed stond. Teveel jongens lieten hun directe tegenstander lopen. Het overwicht van Altius mondde uiteindelijk in een lucky goal, maar ook die tellen. Daar tegenover stonden wat kansjes maar geen ervan werd benut.

Na een stevig gesprek in de rust trok Argon in de tweede helft een stuk feller ten strijde. De verdediging met Milan S. in de mandekking, Abdoel als vrije man en Ricardo en Wesley als backs stond een stuk beter en scherper. Sem en Tycho startten op het middenveld scherper en dat leverde zo waar kansen op, waarbij onder meer Pablo na een rush oog in oog met de doelman overschoot. Waar Argon meer aandrong, viel ineens uit het niets een tweede Altius goal. 
Vroeger was dat nog wel eens teken de schouders te laten hangen, nu werd er echter karakter getoond. Arnout en Sonny gingen vol overgave de strijd op het middenveld aan. De werklust werd omgezet in twee goede goals van Ismail. Bij de eerste werd het prima gelanceerd door Casper. Bij de gelijkmaker was een verre uittrap van de voortreffelijk keepende Danny de assist. Bij Altius zat de schrik er in en de uit de kluiten gewassen verdedigers konden onze spits in vorm alleen stoppen met het nodige hang en trekwerk. Na een woordenwisseling werden zowel Altius-verdediger als Argon-aanvaller 5 minuten naar de kant gestuurd. Kort voor tijd wist Altius nogmaals te scoren. Onze jongens zetten nogmaals aan. Dat leidde tot een kans en een corner. Ook de mee opgekomen Matthijs en Amine probeerden daarbij gevaar te stichten, maar het mocht niet baten. Het slot offensiefje leidde jammer genoeg niet meer tot de verdiende gelijkmaker. 

Jumbo+VeenbrinkVenen+Into+BusinessJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Van+ZuylenStichting+Ronde+Venen+FondsVerkaik+Holding+B.V.van+der+HelmVermeij+Beheer+B.V.Piton+ConsultancyReurings+Onroerend+GoedLabre+AdvocatenHandling+Company+Mijdrecht

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\