U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO11-4: ...

verslagen

Laatst bijgewerkt op:

Argon JO11-4: Mooi voetbalweer, maar helaas geen winst

Foto van
Na het verlies van vorige week, was de stemming vanmorgen in ieder geval positief onder de jongens "Vandaag moeten we wel weer winnen, hoor!" Het weer zat mee, iedereen van het team (op coach Erik na ;-) ) was aanwezig en er was genoeg meegereisd publiek. Roda '23 was vandaag in Amstelveen de tegenstander.

Er werd goed begonnen aan de 1e helft. Geen vuiltje aan de lucht, alleen... de bal wilde er maar niet in. Verschillende kansen van Milan, Per en Allieldin werden gestopt door de keeper. Een schot van Joey belandde op de lat. Quinten, Thijmen en Luc zorgden op het middenveld voor mooie voorzetten en dat de bal goed voorin bleef, maar helaas... allemaal was het steeds net niet.
Tijn, Joey en Cayden hadden het achterin goed dicht, waardoor Marijn eigenlijk niets te doen had, behalve wat terugspeelballen. Een handsbal van de tegenstander (dit was er echt 1!) in het strafschopgebied zorgde nog voor een vrije trap voor het doel, maar werd door Roda '23 van de lijn gehaald. Letterlijk, want het leek vanaf de andere kant voor de supporters alsof ze allemaal op de doellijn stonden ;-).

Rust: 0 - 0. 

Tja, in ieder geval zo doorgaan en kijken of er nu wel gescoord gaat worden. Argon oogde zeker sterker de 1e helft. Maar helaas draaide dit de 2e helft... Binnen 20 minuten, mocht Marijn 4 keer de bal achter zich uit zijn doel halen! Hoe kon dit nou? Het leek dat de koppies steeds meer gingen hangen na een tegendoelpunt en het vrijlopen en doorlopen om kansen te creëren werd steeds minder. Achterin mocht Roda'23 ook veel te ver doorlopen waardoor ze meer kansen kregen en waardoor ze dus snel deze 4-0 voorsprong konden pakken. Het was Argon echt zelf aan te rekenen en de frustratie was te zien... zeker toen Joey zijn schoen verloor en hij deze nog even hard op de grond gooide toen dat tot een tegendoelpunt leidde. 

Heel even, aan het eind van de wedstrijd leefde Argon weer iets op waardoor ze toch weer bij het doel van Roda'23 kwamen. Een mooie uitgespeelde actie tussen Allieldin en Quinten zorgde ervoor dat Quinten toch nog de 4-1 binnenschoot. De laatste 5 minuten was toch nog even spannend, er waren toch nog wat kansjes van Cayden en Per, maar de achterstand was te groot om nog in te halen. 

Joey kwam nog in botsing met iemand van Roda'23, waardoor hij met een ei onder z'n oog de wedstrijd moest afmaken. Helaas mocht dat niet meer baten en werd er afgefloten: 4-1 eindstand. 

Zonde, zeker gezien de 1e helft zat er meer in. Maar dit kwam er niet uit vandaag... Hopelijk wordt er volgende week zaterdag weer met meer enthousiasme en inzet gespeeld. Daar kan Argon zeker het verschil mee maken!
Van+ZuylenJumbo+VeenbrinkVerkaik+Holding+B.V.Jan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.Handling+Company+MijdrechtPiton+ConsultancyLabre+Advocatenvan+der+HelmVenen+Into+BusinessStichting+Ronde+Venen+FondsVermeij+Beheer+B.V.Reurings+Onroerend+Goed

HOOFDSPONSOR

Rabobank+Rijn+en+Veenstromen

Social media

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Klik dan hier voor onze nieuwsbrief!

0297 281886
0297 286078

\