U bent nu hier: Homepage  > Verslagen  > Argon JO11-1 t...

Argon JO11-1 te sterk voor Houten

WOW! Ja, wat mij betreft was dit weer een WOW-wedstrijd. Op écht gras én op het hoofdveld van SV Houten werd er weer een prachtig duel gespeeld. De hoofdtribune, met 16 man in het uitvak, was goed gevuld. En die werden verwend met mooi spel van twee ploegen. Het begin was voor ons. Na een eerste schotje van Koen kon Alec al na een minuut op vijf de 0-1 maken. Hij gebruikte goed zijn lichaam, speelde zich daarmee vrij en scoorde beheerst. Vlak erna schoot Sebas langs de kruising. En na een mooie aanval tussen Jesper, Alec en Sebas werd de bal van hun doellijn gehaald. Jesper kon later net niet Sam bedienen en Jayden miste wat geluk bij een rebound. Maar de (terechte) 0-2 kwam er. Sam gaf de bal aan Alec die de bal langs de keeper schoot, maar Jesper kon bij de tweede paal de bal nog precies de goede richting geven. Achterin moest Cas met een goed blok schade voorkomen en ook Manolis moest zijn eerste redding maken. Maar bij de rebound was hij kansloos en werd het halverwege de eerste helft 1-2. Maar onze boys waren meteen weer scherp. Alec passte vanaf eigen helft naar Jesper die met een vloeiende beweging doortikte op de doorgelopen Alec die beheerst om de keeper heenging en de 1-3 maakte. In de laatste fase voor rust hadden beide ploegen kunnen scoren. Zo redde Maxime met een kopbal op de doellijn en had Manolis nog een prima redding in huis waarbij de rebound (voor het intikken) naast werd geschoten. Aan de overkant had Mika pech met een bal op de lat (met links) en kon Jesper daarna niet meer dan de paal raken. Een mooie aanval tussen Jesper en Jayden eindigde met een bal op de keeper.

Na de rust stonden we flink onder druk en de 2-3 was dan ook een logisch gevolg. Bijna hadden we meteen succes na een mooie volley van Mika en had Mees de mazzel dat na zijn slippertje Manolis er een corner van kon maken. De gelijkmaker leek er aan te komen, maar vrij snel brachten we de marge weer op twee. Een 1-2-tje door de as van het veld tussen Sam en Mika werd door laatstgenoemde (met links) afgerond. Dat was halverwege de tweede helft en toen waren de drie punten al wel in de tas. En al helemaal na de mooiste aanval van de dag die de 2-5 opleverde. Floris controleerde de bal achterin en gaf mee aan de opkomende Mees. Die vond in de diepte Alec die breed lag op Cas. Die kon misschien wel afdrukken maar prikte de bal goed door naar Mika die scoorde. Daarna was op links een soortgelijke aanval via Koen, Sebas en Sam waarbij Alec net niet lekker de bal raakte. De 2-6 kwam er evengoed. Alec kreeg een behoorlijke schop te verwerken, maar de goed leidende scheids gaf voordeel waarbij Sebas fantastisch scoorde met een krul in de bovenhoek. Jesper had in de warmte nog genoeg energie en kwam achterin helpen verdedigen. Had daarna een prima dieptebal in huis voor Alec die met een heerlijke stift de eindstand scoorde. Een heerlijke pot voetbal dus met drie dik verdiende punten. Met 3 winst en 3 gelijk doen we het harstikke goed. Ga zo door kanjers!
Handling+Company+MijdrechtPiton+ConsultancyStichting+Ronde+Venen+FondsVermeij+Beheer+B.V.Jumbo+VeenbrinkVan+ZuylenReurings+Onroerend+GoedLabre+AdvocatenJan+Jansen+Schoonmaakbedrijf+en+Glazenwasserij+b.v.van+der+HelmVerkaik+Holding+B.V.